Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΕΡΕΤΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 2 - 1

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ μάλλον είχε Άγιο σήμερα, αφού έκανε τα πάντα για να χάσει από την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και την γλύτωσε, αφού η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ έχασε δύο τουλάχιστον κλασικές ευκαιρίες για γκολ όταν το σκορ ήταν στο 0 - 0 .
Η ΕΡΕΤΡΙΑ πέρασε μπροστά στο σκορ με 2 - 0 και πίστεψε πως όλα τελείωσαν εκεί. 
Οι της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ μείωσαν σε 2 - 1 και πίεζαν για να ισοφαρίσουν αλλά ήταν λίγο απρόσεκτοι απέναντι σε μια ΕΡΕΤΡΙΑ η οποία είχε περισσότερη ....
μουρμούρα στον αγωνιστικό χώρο, απ΄ ότι μυαλό για μπάλα και είχε χάσει με κόκκινη (2η κίτρινη) τον Μώρο.
Η ΕΡΕΤΡΙΑ απέφυγε την ισοπαλία, αφού λίγο πριν την λήξη ο διαιτητής κ. Λάμπρου, δεν είδε την ανατροπή μέσα στην περιοχή και δεν σφύριξε πέναλτι....
Οι της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ εκνευρίστηκαν διαμαρτυρήθηκαν, αλλά δυστυχώς οι διαιτητές δεν αλλάζουν τις αποφάσεις τους.
Η ουσία δεν αλλάζει τώρα και η ΕΡΕΤΡΙΑ πήρε τους 3 βαθμούς, ενώ η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ πήρε μια πίκρα και έφυγε από το γήπεδο με ένα "μεγάλο γιατί".
Όσοι από την ΕΡΕΤΡΙΑ θέλουν να θυμώσουν με αυτά που γράφουμε, ας ρωτήσουν όλους αυτούς που ήταν στην κερκίδα.
Όσοι από την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θέλουν να προχωρήσουν σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία, έχουμε την άποψη πως δεν πρέπει να το κάνουν. Τους λόγους τους καταλαβαίνουν ΟΛΟΙ.
Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν την διαιτησία και αυτό φτάνει. Πάντως τα λάθη δεν ήταν εσκεμμένα και σε καμία περίπτωση δεν έχει δίκιο ο κύριος ο οποίος ήταν στην κερκίδα και έβριζε τον κ. Λάμπρου, αλλά και τον πατέρα του!!!!
Ο κ. Λάμπρου δεν είχε πολλά σφυρίγματα και μπράβο του και πιστεύουμε πως δεν είδε καθαρά την ανατροπή. Εκεί έκανε λάθος.