Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Πρόεδρε κύριε Ελευθεριάδη, με τον ΛΗΛΑ πάντα συμβαίνουν τα ίδια και τα ίδια. Έχουν καταντήσει 6μηνίτες όσοι αναλαμβάνουν μέλη της διοίκησης της ομάδας.
Με άλλη διοίκηση ξεκινήσαμε το Καλοκαίρι, άλλη μας προέκυψε το Φθινόπωρο και με άλλη θα συνεχίσουμε το υπόλοιπο του Χειμώνα και της Άνοιξης.
Έλεος.
Θυμάμαι κάποιους στην αίθουσα του δημαρχείου να λένε πολλά και να ζητούν στήριξη στην νέα διοίκηση που ήταν.....
η ίδια με προσθήκη του κυρίου Ελευθεριάδη, του κ. Σφύρλα και της κυρίας Βελή.
Αυτοί που είχαν ανάγκη στήριξης έφυγαν από την ομάδα και τώρα θα ζητήσουν στήριξη κάποιοι άλλοι!!!
Για πόσο άραγε;
Μήπως για άλλο ένα 6μηνο;
Μήπως το Καλοκαίρι ο ΛΗΛΑΣ θα ζήσει μία ακόμη περιπέτεια;
Πρόεδρε κύριε Ελευθεριάδη, αυτή η Γενική Συνέλευση  να προκηρύξει  εκλογές, έστω για την Κυριακή, ώστε η νέα διοίκηση να έχει 2+1 χρόνια ζωής και να βάλει το πλάνο 3ετίας με στόχο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική.
Να εκλεγούν μέλη στη διοίκηση, άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά με τον οποιονδήποτε τρόπο.
Ο ΛΗΛΑΣ πρέπει να φύγει από την μετριότητα και την κακομοιριά.
Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να παριστάνουν τους παράγοντες και να κρύβονται όταν είναι η ώρα να βάλουν χρήματα ή να αποχωρούν όταν ο προπονητής δεν τους κάνει τα κέφια ή όταν δεν συμφωνούν οι υπόλοιποι στις επιλογές ποδοσφαιριστών ή προπονητών.
Πρόεδρε κύριε Ελευθεριάδη, όποιος δεν μπορεί να υπηρετήσει τον ΛΗΛΑ για μια ολόκληρη διοικητική θητεία, ας μην μπει στο ΔΣ.
Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και άλλοι, δεν μπορούν να υπάρχουν στον ΛΗΛΑ και να μην ξέρουν αν αύριο η διοίκηση θα είναι εκεί.
Δεν θέλουμε να θυμίσουμε πόσοι και ποιοι ήταν στην εκδήλωση του ΛΗΛΑ και μετά χάθηκαν.
Να τελειώνουμε.
Την Παρασκευή αν δεν έχετε πλάνο 3ετίας, σίγουρα πάμε για μια ακόμη διοίκηση το πολύ 6 μηνών και αυτό είναι άδικο για τον ΛΗΛΑ.