Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού

Τι σημασία έχει το αν εμείς λέμε πως οι διοικούντες τον ΛΗΛΑ κάνουν κάποια πράγματα σωστά ή λάθος; Η λογική λέει πως κάτι δεν κάνουν σωστά, αφού με το τέλος του Α΄ Γύρου του πρωταθλήματος, πάνε και πάλι σε εκλογές και μάλιστα λίγες μέρες....
πριν την εκδήλωση της ομάδας.
Γιατί όμως δεν αλλάζουν την πολιτική τους ως διοίκηση και απλά αλλάζουν πρόσωπα;
Φίλες και φίλοι αναγνώστες το κλίμα στην ομάδα μπορεί ν΄ αλλάξει από την μία μέρα στην άλλη, αν η διοίκηση το θέλει. Δυστυχώς μέχρι σήμερα καμία διοίκηση δεν θέλει να βάλει σε μια τάξη τα πράγματα και να υλοποιήσει ένα πλάνο για τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.
Λυπάμαι που θα το γράψω, αλλά δεν διοικούν σωστά και το κυριότερο δεν διοικούν με πλάνο και προγραμματισμό, αλλά πάνε πάντα στο άγνωστο και με προχειρότητα.
Το μπάτζετ της ομάδας στα ύψη και συνεχώς στο ψάξιμο για χρήματα.
Ο προγραμματισμός που ανακοινώθηκε ακόμη και για τα τμήματα υποδομών, δεν τηρήθηκε, αν και στην πρώτη συγκέντρωση ο πρόεδρος ήταν συγκεκριμένος.
Φυσικά κόσμος στο γήπεδο δεν πήγε και δεν θα πάει με τέτοιες πρακτικές.
Δεν θα αναλύσουμε δημόσια τα λάθη της διοίκησης, αλλά ελπίζουμε να τα έχουν καταλάβει ΟΛΟΙ.
Δυστυχώς οι διοικητικές παρέες και οι διοικητικές κλίκες, δεν βοήθησαν τον ΛΗΛΑ και γι΄ αυτό φτάσαμε και πάλι σε μια νέα Γενική Συνέλευση και μάλιστα πολύ πρόχειρα και με λάθος τρόπο.
Καλούν σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με θέμα την εκλογή νέας διοίκησης!!!!
Για να γίνει εκλογή νέας διοίκησης υπάρχει μια διαδικασία.
Προφανώς δεν την ακολουθούν γιατί βιάζονται.
Όποιοι κι αν μπούνε στην διοίκηση, χωρίς να υπάρχει πλάνο το οποίο θα υπηρετήσουν, θα αποτύχουν και το Καλοκαίρι θα πάνε πάλι σε εκλογές, αφού πάλι κάποιοι θα έχουν φύγει.
Κυρίες και κύριοι της διοίκησης, με πορδές δεν βάφουν αυγά και με φανφάρες δεν λειτουργούν σωστά οι ομάδες. Θα χρειασθεί μια διοίκηση η οποία θα δεσμευτεί πως θα τρέξει ένα πρόγραμμα 3ετίας για τον ΛΗΛΑ, χωρίς μπρος πίσω και χωρίς προσωπικές επιλογές.
Είναι τραγικό να γίνεται ανακύκλωση προσώπων, χωρίς αλλαγές πολιτικής και προγραμματισμό.
Δεν φταίμε εμείς που αυτά δεν τα έχετε και δεν τα είχε ποτέ ο ΛΗΛΑΣ.
Εύκολα ρίχνετε το ανάθεμα σ΄ εμάς, αλλά τα λάθη και τις μαλακίες τις κάνετε εσείς.