Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Κρύβουν την αλήθεια

Κανείς δεν ψάχνει λύση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ψάχνουν για κορόιδα και φυσικά τρόπους για να κρύψουν την αλήθεια η οποία είναι σκληρή.
Οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους και στηρίζουν τα πάντα στο υπουργείο του κυρίου Αποστόλου!!!!!
Μπορεί να μην το λένε, αλλά τα χρήματα έρχονται σχεδόν πάντα από εκεί και 2 - 3 φορές από τον κ. Τσαγκάρη στον οποίο όμως και επιστρέφουν, όταν το υπουργείο βρει ....
πρόθυμους να βοηθήσουν.
Κύριοι την αλήθεια δεν θα την κρύψει κανείς.
Το αν τα χρήματα που ουσιαστικά έρχονται με εντολή "από τας Αθήνας", κανείς δεν ξέρει πόσα καταλήγουν στο ταμείο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτός είναι ο λόγος που η ομάδα δεν έκανε οικονομικό απολογισμό το 2017.
Όλοι όσοι είναι κοντά στην διοίκηση προσπαθούν να συγκαλύψουν τα όσα συμβαίνουν, προφανώς γιατί έχουν τους φίλους τους ή ακόμη και τα μικροσυμφέροντά τους, που μπορεί να ξεκινούν από το χαρτζιλίκι και να φτάνουν σε προσκλήσεις, δωρεάν εισιτήρια και 2 - 3 φωτογραφίες.
Όταν γράφαμε από την αρχή, πως η ομάδα δεν θα περπατήσει ούτε αγωνιστικά σε αυτό το πρωτάθλημα, μας έβριζαν και έλεγαν πως στα γήπεδα θα δώσουν την απάντηση!!!
Τώρα τι θα πούνε;
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Διοίκηση δεν υπάρχει, αφού κανείς πλέον δεν δίνει σημασία στον τυπικά πρόεδρο κύριο Αναγνωστάκη.
Την ομάδα την τρέχουν οι κύριοι Πίσχινας και Σιγανός και το οικονομικό περνάει μέσα από το υπουργείο. Αυτά τα ξέρουν ΟΛΟΙ και κάνουν πως δεν τα ξέρουν.
Αν αυτή την κατάσταση την θέλουν, ας την συνεχίσουν κι ας περνάνε καλά.
Εμείς μένουμε στην άποψη πως η ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει στον κόσμο της και όχι να παραμείνει στα χέρια 2 - 3 ανθρώπων οι οποίοι θέλουν να λέγονται παράγοντες.