Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

ΛΗΛΑΣ Βασιλικού-Τι μπορεί να συμβεί

Μπορεί κάποιος να πάει για μαλλί και να βγει κουρεμένος;
Αν το θέλει, ΝΑΙ λέει η λογική.
Ας πούμε πως αυτοί που θέλουν την εφαρμογή του καταστατικού του ΛΗΛΑ Βασιλικού, συνεχίσουν τις διαδικασίες και πάνε την Δευτέρα την ομάδα σε εκλογές, ώστε να πετύχουν την απομάκρυνση κάποιων μελών και την είσοδο κάποιων άλλων στο διοικητικό συμβούλιο.
Ο κ. Ελευθεριάδης ο πρόεδρος δήλωσε στην Γενική Συνέλευση πως κάποιοι θέλουν να φύγει για να εμφανισθούν αυτοί ως σωτήρες της ομάδας.
Να συμφωνήσουμε εμείς πως έχει δίκιο και για την κουβέντα, να ....
πούμε πως εννοούσε εμάς!!!
Γιατί λοιπόν μας διευκολύνει "να πάρουμε" εύκολα την ομάδα;;;;
Αγαπητέ πρόεδρε, δεν είναι αστείο.
Φαίνεται πως κάποιοι διαβάζουν μόνο τα άρθρα που θέλουν από το καταστατικό.
Τι θα κάνουν αν εμείς φέρουμε 50 άτομα στην Γενική Συνέλευση και ψηφίσουν κάποιους άλλους εκτός από αυτούς που θέλουν;;;;;;
Δεν θα συνεχίσουμε το θέμα, γιατί πιστεύουμε πως σήμερα θα ξαναδιαβάσουν το καταστατικό με προσοχή, θα διαπιστώσουν πως έβαλαν τα χεράκια τους και θα βγάλουν τα ματάκια σας, εκτός κι αν αυτό το θέλετε για να πείτε πως αφού αυτό αποφάσισε ο κάθε ψηφοφόρος, άντε γεια.
Πρόεδρε κύριε Ελευθεριάδη, ξέρετε πως εμείς δεν κρυβόμαστε πίσω από την κουρτίνα όπως κάνουν κάποιοι. Σας λέμε τα πάντα, κρυφά ή φανερά.
Το συμφέρον του ΛΗΛΑ είναι ένα και μοναδικό.
Αυτό θα το υπηρετήσουν ΟΛΟΙ κι αν χρειασθεί, θα μιλήσει το καταστατικό, από το 1ο άρθρο μέχρι και το τελευταίο.
Θα παρακαλέσω τον αγαπητό κύριο Θανάση Ντεγιάννη, να εξηγήσει στον κ. Αλεξάκη και στους κυρίους που ήρθαν να στηρίξουν μια κατάσταση το τι ακριβώς λέμε, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις μετά.