Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Η άποψή μας για τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ

Έχουμε γράψει πολλά για τον ΤΑΜΥΝΑΊΚΟ και δυστυχώς δικαιωθήκαμε.
Δεν είναι κακό να γράφει κάποιος την άποψή του. Είναι προτιμότερο, από το να λέει πάντα ΝΑΙ ή να μην λέει αυτό που πιστεύει, αλλά αυτό που πρέπει για να τα έχει καλά με όλους.
Ποτέ δεν γράψαμε κακίες για τον κ. Κατσινόπουλο και την διοίκηση της ομάδας.
Γράψαμε για τα λάθη και τις επιλογές τους.
Αυτοί που έκαναν κακό στην διοίκηση, είναι αυτοί οι οποίοι πρότειναν λύσεις δήθεν οικονομικές οι οποίες τελικά ήταν οι ακριβότερες και φυσικά κατέστρεψαν την ομάδα.
Αυτοί που λιβάνιζαν την διοίκηση, αυτοί που λιβάνιζαν τον ....
κάθε προπονητή και τον κάθε ποδοσφαιριστή, τώρα έχασαν την μιλιά τους.
Κύριοι κατηγορηθήκαμε πως στηρίζαμε Ντόβολη και προσπαθούσαμε να μειώσουμε τους άλλους!!!
Λάθος αυτό ακόμη και ως ανέκδοτο. Με τον κ. Ντόβολη, έχουμε να μιλήσουμε από την μέρα της παραίτησής του. Ναι προσπαθήσαμε να πείσουμε όχι κρυφά, αλλά με σχόλιά μας, την διοίκηση να του ζητήσει να επανέλθει και ΟΛΟΙ μαζί οι Αλιβεριώτες να έκαναν την προσπάθεια παραμονής της ομάδας.
Αυτοί οι οποίοι μας κατηγορούν, είναι τα γνωστά παπαγαλάκια, τα οποία τα έχουμε ξεβρακώσει πολλές φορές και δεν θ΄ ασχοληθούμε άλλο μαζί τους. Ευχόμαστε κάποια στιγμή να καταλάβουν το κακό που έκαναν στην ομάδα, αλλά και στον κύριο Κατσινόπουλο.
Όσο για τον κ. Ντόβολη μπορεί να ενοχλήθηκε από την πορεία της ομάδας, γιατί πήγε χαμένος ο κόπος και η προσπάθεια για άνοδο στην Γ΄ Εθνική, αλλά είναι κερδισμένος αφού δεν 'ήθελε να κάνει τον προπονητή και άλλοι να κάνουν τις επιλογές. Ο Ντόβολης πάντα έκανε τις δικές του επιλογές και δεν είχε αυτοσκοπό το να είναι προπονητής σε μια ομάδα.