Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
"Η νέα εποχή" για τον ΛΗΛΑ Βασιλικού ανέτειλε μέσα στην νύχτα της 26ης Ιανουαρίου 2018.
Ευχόμαστε από την ψυχή μας, όλα να πάνε καλά για την ομάδα, αφού όλα δείχνουν πως δεν υπήρχε λόγος να προχωρήσει η ομάδα σε εκλογές, επειδή δεν υπάρχει πλέον ΔΣ.
Το 9μελές ΔΣ είχε μόνο 2 απουσίες των κυρίων Κικίδη και Βελλή, οπότε οι 7 ήταν εκεί και κανείς δεν δήλωσε παραίτηση.
Το θέμα ήταν περισσότερο προσωπικό....
και οικονομικό.
Ο εξωδιοικητικός κύριος Αλεξάκης όλως περιέργως ας μας επιτρέψει να γράψουμε πως ήταν αυτός που κινούσε τα νήματα και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πάρει απόφαση η Γενική Συνέλευση, ώστε να διεξαχθούν εκλογές και να μπούνε στο ΔΣ νέα μέλη τα οποία είναι γνωστά σε όλους μας, αλλά κανείς δεν έλεγε τα ονόματά τους.
Κύριοι, αυτό που ακούσθηκε και δεν μας άρεσε καθόλου, είναι πως κάποιοι βάζουν ως όρο, πως για να είναι διοίκηση ή δίπλα στην διοίκηση θα πρέπει να φύγουν κάποιοι άλλοι.
Κύριοι είμαστε για γέλια.
Δεν μπορούμε να κλείσουμε ούτε τ΄ αυτιά μας, ούτε τα μάτια μας.
Τον ΛΗΛΑ εδώ και χρόνια τον ανέστησαν κάποιοι άνθρωποι και τον κράτησαν ζωντανό και αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν ούτε στην Γενική Συνέλευση.
Δημιουργήθηκε στο Βασιλικό μια νέα "παρέα-οικογένεια", η οποία και θέλει να επιβληθεί, βάζοντας στο περιθώριο τις παλιές "παρέες - οικογένειες".
Αυτό θέλετε για την ομάδα του ΛΗΛΑ;
Αυτό θέλει ο Γιάννης, ο Γιώργος, ο Παναγιώτης, ο Θανάσης και όλοι μας;
Εμείς λέμε ΟΧΙ. Λέμε ΟΧΙ και μάλιστα δυνατά και δεν θα συμφωνήσουμε με τον κύριο Ελευθεριάδη τον πρόεδρο της ομάδας, γιατί αυτό που θα γίνει στον ΛΗΛΑ δεν είναι σωστό και δεν θα βοηθήσει την ομάδα σε τίποτα.
Σε λίγο θα γράψουμε περισσότερα, αν και είχαμε αποφασίσει να περιμένουμε την Δευτέρα.
Θα γράψουμε γιατί βλέπουμε αυτό που έρχεται και πως κάποιοι πάνε να γίνουν βασιλικότεροι του βασιλέως.