Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ο δικός μας Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάποιοι δήθεν εξυγιαντές δεν άντεχαν να διοικεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο ένας άνθρωπος ο οποίος ξεκίνησε από τις αλάνες στο χωριό του και έφτασε να είναι αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ.
Ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου τα έζησε όλα και τα είδε όλα, αυτά τα τελευταία χρόνια.
Αυτοί που χρόνια συντηρούσαν την γνωστή παράγκα τον έβαλαν στόχο. Δυστυχώς βρήκαν συμμάχους και στην Εύβοια. Ακόμη και τώρα πάντως....
ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν κρατάει κακία. Ακόμη και τώρα λέει καλά λόγια γι΄ αυτούς.
Ναι τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου δεν τον λύγισαν ούτε τα γκαζάκια στις επιχειρήσεις του, ούτε οι απειλές για την ζωή του, ούτε φυσικά και η λάσπη που έπεσε στο πρόσωπό του, με στόχο την οικογένειά του. Παπαγαλάκια της Αθήνας αλλά και ντόπια ανακάλυπταν γκόμενες, οικονομικά πάρε δώσε και διάφορα άλλα. Αυτοί δεν ήξεραν πως ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου έχει μια υπέροχη οικογένεια η οποία ήταν είναι και θα παραμείνει δίπλα του.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, αυτό ήταν το μυστικό του Παπακωνσταντίνου και γι΄ αυτό έμεινε όρθιος. Αν τα παιδιά του δεν στεκόταν στο πλευρό του κι αν δεν είχε δίπλα του μια δυναμική και έξυπνη γυναίκα όπως είναι η σύζυγός του, ίσως να μην άντεχε όλον αυτόν τον πόλεμο λάσπης.
Τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου δεν τον λύγισαν και δεν τον τελείωσαν, γιατί είναι καθαρός.
Τα φερέφωνα έβαλαν τα μεγάλα μέσα τα οποία κυβερνούν σήμερα. Ότι δεν έκανε ο νόμος, αφού ο Παπακωνσταντίνου είναι καθαρός, το έκανε ένας υφυπουργός ο οποίος φροντίζει για το καλό των "εξυγιαντών"!!!! Όπως όμως όλοι ξέρουμε, ο πολιτικός χρόνος του υφυπουργού τελειώνει.