Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Γιάννης Παπακωνσταντίνου - Δεν πειράζει

Δεν αλλάζουμε την άποψή μας για τον κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου και θα συνεχίσουμε να τον αποκαλούμε πρόεδρο, γιατί πρόεδρος ήταν και παραμένει και θα αντικατασταθεί μόνο με την ψήφο των περίπου 110 ποδοσφαιρικών Σωματείων της Εύβοιας.
Θα μπορούσαμε κι εμείς να πάμε απέναντι, όπως έκαναν και φίλοι του, οι οποίοι πήγαν με τους Μελισσανίδη, Σαββίδη, Γραμμένο για λόγους που αυτοί ξέρουν και "έδιναν στεγνά" τον ....
Παπακωνσταντίνου.
Θα μπορούσαμε κι εμείς, να παρακολουθούμε τα ξενοδοχεία στα οποία πήγαινε για ύπνο ο πρόεδρος όταν ήταν στην ΕΠΟ, αλλά και για την δουλειά του, ώστε να στέλνουμε τα κουτσομπολιά στους κονδυλοφόρους της Αθήνας, αλλά αυτά δεν θα τα κάνουμε ποτέ και για κανέναν.
Φυσικά και δεν έχουμε απαντήσεις για τους αναγνώστες που κάνουν ερωτήσεις.
Τι να τους πούμε όταν μας ρωτούν γιατί ο κ. Παπακωνσταντίνου, ενώ γνωρίζει ποιοι από την Εύβοια τον πολέμησαν, αυτός τους επιτρέπει να είναι δίπλα του και να τους βοηθάει ώστε να το παίζουν και παράγοντες;
Τώρα όλα είναι καθαρά. Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου νοιώθει αηδιασμένος με στην στάση και την συμπεριφορά κάποιων, οι οποίοι ποικιλοτρόπως βοηθήθηκαν από τον ίδιο.
Εμείς δεν αηδιάζουμε με τίποτα. Τους περιμένουμε στον στίβο της ενημέρωσης και τους υποσχόμαστε να περάσουν καλά.