Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Δεν συνεδρίασε μόνο η Βουλή χθες, για να τιμωρήσει τους κακούς. Χθες ήταν η μέρα των εξυγιαντών και μάλιστα όλα πήγαν καλά.
- Στο Δήμο Χαλκιδέων είχε την τιμητική της η κυρία Λιβανίου, η οποία θέλει την περιοχή από την Χαλκίδα μέχρι την Αυλίδα, μια απέραντη θεατρική σκηνή, ώστε να χωρέσει εκεί το ταλέντο ηθοποιίας που διαθέτει.
- Στην ΕΠΣ Εύβοιας είχε την τιμητική του ο άλλος εξυγιαντής κύριος.....
Βασιλειάδης ο οποίος είχε τους ανθρώπους του εκεί και οι οποίοι πίεσαν και έχουν πλέον στον έλεγχό τους και την ποδοσφαιρική Εύβοια.
- Εμείς συνεχίζουμε και σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουμε κωλοτούμπες, όπως έκαναν πολλοί. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε ούτε από πιέσεις, ούτε από απειλές, ούτε απολύτως τίποτα. Δεν θα μπούμε στο μαντρί κανενός και δεν θα δεχθούμε τσομπάνηδες, αφού δεν είμαστε προβατάκια.
Αυτοί οι οποίοι περιμένουν την εντολή του ενός και του άλλου, δεν μας ενδιαφέρουν, γιατί φαίνεται πως πέφτουν εύκολα στις παγίδες και λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, αφού δεν έχουν δική τους άποψη. Πιστεύουν πάντως πως ότι κάνουν το κάνουν για το καλό, αλλά δεν είναι αυτή η αλήθεια.
Ο μέχρι χθες πρόεδρος της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ως άνθρωπος κι αυτός ακολούθησε τον δρόμο που είχε χαράξει, για τους δικούς του λόγους και σ΄ αυτόν τον δρόμο έσπρωξε και τα μέλη της παράταξής του. Μπορεί αυτή η άποψή μας να μην αρέσει σε κανέναν, αλλά αυτή είναι. Όλα λειτούργησαν με βάση το σχέδιο που υπήρχε, ώστε να μην αισθανθεί κανείς, ολίγον ή πολύ ......!!!!! Στις τελείες ας βάλει ο καθένας τον χαρακτηρισμό που θέλει.
Να μην ξεχάσουμε να γράψουμε πως από το βράδυ της Τετάρτης πρόεδρος της ΕΠΣ Εύβοιας είναι ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος κ. Ψαθάς Γιώργος.