Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Καλημέρα

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλή Σαρακοστή σε όλες και όλους.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, πολλά τα ανοιχτά μέτωπα και θα πρέπει ένα ένα να τα κλείσουμε.
- Το θέμα με τον ΛΗΛΑ το έχουμε κλείσει και δεν θα ξανασχοληθούμε, μέχρι την ώρα που αυτοί που πλαστογράφησαν και παραποίησαν τα βιβλία του ΛΗΛΑ και αυτοί οι οποίοι δεν διαχειρίσθηκαν σωστά τα χρήματα που άλλοι πρόσφεραν για την ομάδα, βγούνε να ....
ζητήσουν δημόσια συγνώμη.
Προπονητές και ποδοσφαιριστές, δεν έχουν να φοβηθούν και δεν θα χάσουν τίποτα. Ο ΛΗΛΑΣ είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα και αυτή την φορά η ομάδα θα αγκαλιάσει τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές και έχει τον κόσμο για να τα καταφέρει.
- Το θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει έναν περίεργο δρόμο. Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει κάνει ένα δρομολόγιο με λεωφορείο στο οποίο έχουν ανέβει κάποιοι χωρίς εισιτήριο και πάνε μέχρι όπου μπει κάποιος ελεγκτής  για να τους κατεβάσει με τις κλωτσιές από το λεωφορείο.
- Το θέμα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, είναι πολύ δύσκολο και δεν σας κρύβουμε πως η παραίτηση Παπακωνσταντίνου, μας οδηγεί στο να βρεθούμε πραγματικά σ΄ έναν δύσκολο δρόμο και θα πρέπει να ηρεμήσουμε και να μην βγάλουμε λάθος συμπεράσματα. Δεν επιδιώκουμε να μπούμε στην ομάδα αυτών που παριστάνουν τους φίλους του κυρίου Παπακωνσταντίνου, ενώ όλοι γνωρίζουν τον ρόλο που έπαιξαν για να μπει ο πρόεδρος σε περιπέτεια. Η ζήλια και ο φθόνος, τους οδήγησαν στις ρουφιανιές και σε ψέματα. Υπάρχει και θεός γι΄ αυτούς. Εμείς δεν θ΄ αλλάξουμε ποτέ άποψη για τον κ. Παπακωνσταντίνου. Για μας είναι κύριος και έτσι θα είναι πάντα.