Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Κύριοι καλημέρα σας

Ας μιλήσουμε ειλικρινά. 
Ας μιλήσουμε δημόσια. 
Ας μιλήσουμε με σεβασμό προς τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου.
Μπορεί να γελάμε, μπορεί να προσπαθούμε να συγκρατήσουμε την οργή μας, αλλά ηλίθιοι δεν είμαστε.
Ξέρουμε πολύ καλά πως με πράξη που θυμίζει πραξικόπημα, ένας υφυπουργός για να εξυπηρετήσει άλλους, θέλησε να γίνει βασιλικότερος του βασιλέως και οδήγησε τον πρόεδρο σε παραίτηση από το ΔΣ της ΕΠΣΕ. Τώρα θα πρέπει να εκλεγεί πρόεδρος στην....
ΕΝΩΣΗ ένας από τους 11 συμβούλους.
Οι 11 σύμβουλοι, συνεργάτες του Γιάννη Παπακωνσταντίνου, θ΄ αποδείξουν τώρα πως τίποτα δεν θα βρεθεί να τους κάνει να φερθούν αχάριστα στον πρόεδρο κ. Παπακωνσταντίνου και κανείς δεν πρέπει να τους πιέσει να πάρουν μια απόφαση, η οποία αύριο θα τους κάνει να μετανοιώσουν.
Κανείς από τους 11 δεν θα πρέπει να κάνει κάτι το οποίο θα ενοχλήσει τον πρόεδρο.
Όποιος θέλει να είναι πρόεδρος μέχρι τον Φεβρουάριο που θα διεξαχθούν οι εκλογές, θα πρέπει να δεσμευτεί με την υπογραφή του, για την στάση που θα κρατήσει στις εκλογές του 2019, αλλά και το ότι θα σεβαστεί τον κύριο Παπακωνσταντίνου και θα κρατήσει μακρυά από την ΕΠΣΕ, αυτούς που πιστεύουν πως μπορούν να χώσουν την μύτη τους στην ΕΝΩΣΗ.
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ψηφίσουν αυτόν που θα θελήσει να γίνει πρόεδρος σήμερα και τον Φεβρουάριο να γυρίσει την πλάτη στους υπόλοιπους.
Φίλοι του ΔΣ της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας, εμείς δεν έχουμε κρύψει τις απόψεις μας. Σας μιλάμε πάντα από καρδιάς. Γνωρίζουμε πολλά και θα γράψουμε πολλά στην ώρα τους.
Εμείς πιστεύουμε πως ο πρόεδρος κ. Παπακωνσταντίνου θα δικαιωθεί και αυτοί οι οποίοι οργάνωσαν όλο αυτό που οργάνωσαν, θα ηττηθούν.
Να μην ηττηθείτε όμως εσείς με αποφάσεις που θα πάρετε κάτω από πίεση. Λίγος χρόνος θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις.
Πιστεύουμε πως με σεβασμό απέναντι στον πρόεδρο, θα δώσετε στον εαυτό σας χρόνο ολίγων ημερών.
Την καλημέρα μας.