Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακούμε πολλά για την Α΄ Κατηγορία και αυτή την αγωνιστική, αλλά η άποψή μας είναι πως το πρωτάθλημα αυτό θ΄ αργήσει ν τελειώσει. Πέρασαν ήδη 19 αγωνιστικές και θα θυμίσουμε σε όλους πως μέχρι και την 12η αγωνιστική η ΕΡΕΤΡΙΑ είχε το απόλυτο 12 στα 12 και 11 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο στην βαθμολογία ΛΗΛΑ Βασιλικού. Στις επόμενες 7 αγωνιστικές η ΕΡΕΤΡΙΑ είχε 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Έτσι οι 11 βαθμοί διαφοράς έγιναν μόλις 4. Τι δεν έχει γνωρίσει η ΕΡΕΤΡΙΑ μέχρι σήμερα κι ενώ απομένουν 11 αγώνες; Δεν γνώρισε .....
την ήττα εκτός έδρας και την ισοπαλία στην έδρα της.
Ο ΛΗΛΑΣ δεν γνώρισε την ήττα στην έδρα του μέχρι σήμερα, ενώ γνώρισε την ισοπαλία εντός και εκτός αλλά και την ήττα εκτός έδρας.
Να είσθε όλοι σίγουροι πως και η ΕΡΕΤΡΙΑ θα έχει απώλειες βαθμών και στην έδρα της, αλλά και ο ΛΗΛΑΣ εκτός έδρας. Η ΕΡΕΤΡΙΑ μίλησε για τα χάλια του γηπέδου της ΑΡΤΑΚΗΣ, αλλά αύριο θα δούμε και τα χάλια του δικού της γηπέδου και θα λέγαμε πως πρέπει αυτό να το προσέξει.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ξεχνούν εύκολα μερικοί και αυτό πραγματικά μας ενοχλεί.
Αν γυρίσουν πίσω την μνήμη τους θα θυμηθούν πολλά από αυτά που γράφαμε και θα διαπιστώσουν πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορεί να συμβούν. Εμάς δεν μας πίστεψαν και μας "χτύπησαν", για να κάνουν τα κέφια μιας παρέας. Στο τέλος θα δικαιωθούμε και θα φταίμε πάλι εμείς.
Δεν μας πειράζει όμως. Πειράζει περισσότερο αυτούς που πίστεψαν σ΄ αυτό που λέμε ομάδα και όχι σε κάτι άλλο.