Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Νίκος Κιαπέκος

Την καλημέρα μας στον προπονητή της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ κύριο Κιαπέκο και να του θυμίσουμε πως εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ περαστικοί ή φίλοι κατά περίπτωση. Θα κάνουμε την πλάκα μας θα κάνουμε χαβαλέ, αλλά έχουμε μάθει να κρατάμε πάντα αποστάσεις.
Αγαπητέ Νίκο θα σου θυμίσουμε πως αυτοί που σήμερα παριστάνουν τους φίλους σου, είχαν ξεχάσει να πάρουν θέση όταν αδικήθηκες.
Αυτοί σήμερα προσπαθούν να σε πείσουν να κάνεις το αυτονόητο.
Ποιος τους είπε πως η ομάδα σου δεν θα ....
παίξει σήμερα για την φανέλα της;
Ποιος τους είπε πως εσύ ή οι ποδοσφαιριστές θα "επιδιώξουν" να χάσουν από τον ΛΗΛΑ;
Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα φίλε Νίκο, θα γράψουμε την άποψή μας.
Αυτοί οι κύριοι, δεν αγάπησαν ξαφνικά την ομάδα της Μακρυκάπας. Αν την αγαπούσαν θα παραδεχόταν την αδικία σε άλλους αγώνες ή στον μεταξύ σας αγώνα. Εγώ δεν έχω σχέση με την ομάδα, αλλά είχα άποψη και την έγραψα, όταν κάποιοι ήθελαν να την διαλύσουν και όταν άλλοι "την χτύπησαν" με τον τρόπο τους για να την κερδίσουν.
Σήμερα θέλουν νίκη της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ!!!! Αγάπησαν ξαφνικά την ομάδα και τον Κιαπέκο!!!
Ναι είναι αλήθεια αγαπητέ Νίκο. Σήμερα είσαι αντίπαλος με την ομάδα του ΛΗΛΑ. Με την ομάδα της δικής μας πόλης. Φυσικά και θέλουμε να κερδίσει η ομάδα μας, αλλά να σας κερδίσει επειδή θα παίξει καλύτερα. Δεν θα τολμούσα ποτέ να διαδίδω έξω πως η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ θα στηθεί για νίκη ή για ήττα και δεν θα τολμούσα ποτέ να γράψω πως οι διαιτητές θα πάνε για να "σφάξουν" τον ΛΗΛΑ.
Αυτοί που τα λένε αυτά σίγουρα ξέρουν περισσότερα από εμένα και έχουν τις άκρες τους.
Εμείς έχουμε μόνο το πληκτρολόγιο και γράφουμε δημόσια την άποψή μας.
Αν ο ΛΗΛΑΣ παίξει και κερδίσει μπράβο του.
Αν παίξει καλύτερα η ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και κερδίσει, μπράβο της.
Οι διαιτησία δεν θα παίξει για άλλες ομάδες. Προσωπικά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κύριο Φώτη και στους κυρίους Χατζηκαμαγιάννη και Αντωνίου.
Και κάτι τελευταίο, εμείς όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα θα είμαστε πάντα εδώ και θα στηρίζουμε την ομάδα και τον Κιαπέκο όταν έχουν δίκιο. Άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι θα την κάνουν, όταν κάνουν την δουλειά τους.