Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και Γιώργος Ψαθάς

Οι κύριοι Στούπας, Γκαλούφας και Σίδερης οι οποίοι εκπροσωπούσαν την πρώην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών, πέτυχαν τον σκοπό τους.
 Ήθελαν να ενημερώσουν τους ....
διοικούντες την ΕΠΣΕ και τα πήγαν μια χαρά, αφού όλοι κατάλαβαν πως ο Δήμος τους έχει συκοφαντήσει και πως αυθαίρετα τους χρέωσε με πάνω από 250.000 ευρώ.

Ο κ. Στούπας ξεκαθάρισε πως ο κ. Ψαθάς ήταν με την ομάδα όταν ήταν στην αντιπολίτευση και πως κατηγορούσε την τότε πρόεδρο της ΔΗΚΑΔΙΜΕ, αλλά ξαφνικά επέτρεψε στην νέα πρόεδρο να τους συκοφαντήσει με τις πράξεις της, νομιμοποιώντας τα ψεύτικα και αυθαίρετα ποσά.
Ο κ. Στούπας ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία πρόθεση να πάει σε προσφυγή, αλλά θα δώσει τα οικονομικά στοιχεία στην ΔΗΚΑΔΙΜΕ, ώστε να διορθώσει το λάθος της. Ανέφερε πως όταν τον Απρίλιο του 2017 τους κάλεσε ο κ. Ψαθάς για να τους ζητήσει στοιχεία, του είπανε πως σύντομα θα τα ψάξουν και θα τα φέρουν μετά το πάσχα που ερχόταν, αλλά ο δήμος φρόντισε να χρεώσει τα ποσά, πριν η ΠΑΕ πάει τα στοιχεία!!!!



Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Γκαλούφας απευθυνόμενος στον κ. Ψαθά, για να είναι το 15%  250.000 ευρώ θα έπρεπε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ να κόβει 8.000 εισιτήρια  σε κάθε αγώνα, σ΄ ένα γήπεδο που χωράει 1.800 άτομα!!!
Κάποια στιγμή ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Ψαθά - Γκαλούφα όταν ο δήμαρχος προσπάθησε να πει πως δεν υπήρχε πρόθεση να συκοφαντηθεί κανείς και πως ο ίδιος είναι με την ομάδα.




Σαφέστατος και συγκεκριμμένος ο τότε διευθυντής της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κ. Γιώργος Σίδερης, ο οποίος απέδειξε πως η πλευρά του Δήμου ζητούσε και χρήματα τα οποία είχε πάρει και το χειρότερο πως ενώ είχε τα στοιχεία του 2013, ζητούσε άλλα ποσά από αυτά που έπρεπε. 
Σ΄ αυτό δεν απάντησε ο δήμαρχος, αλλά το κατάλαβαν όλοι και πολύ περισσότερο οι κύριοι Ρέτσας και Παπαδάκης οι οποίοι και προσπαθούσαν να πούνε στον κ. Ψαθά πως αυτό είναι άδικο.



Ο δήμαρχος κ. Ψαθάς είχε μπροστά του το τελευταίο εξώδικο που έστειλε στην πρώην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και με αυτό προσπαθούσε να εξηγήσει πως έχει καλή πρόθεση και θέλει να βοηθήσει ώστε να λυθεί το πρόβλημα.
Αυτό θ΄ αποδειχθεί αν κι εφόσον ο δήμαρχος τρέξει τις διαδικασίες και σε λίγο διάστημα η ΔΗΚΑΔΙΜΕ διορθώσει τα πάντα και αποκαταστήσει την αλήθεια.
Να θυμίσουμε πως ο κ. Ψαθάς από την πρώτη στιγμή που έσκασε το θέμα, έλεγε και ξαναέλεγε πως τα ποσά δεν είναι αυτά αλλά πολύ λιγότερα. Αυτό όμως δεν τον εμπόδιζε να φέρνει το θέμα του προυπολογισμού στο Δημοτικό συμβούλιο και οι δημοτικοί σύμβουλοι να το ψηφίζουν και η συκοφαντία να μην έχει τέλος!!!
Πιστεύουμε πως ο κ. Ψαθάς, αυτή την φορά θα κάνει πράξη τα λόγια του και θα βάλει τέλος σ΄ αυτό το θέμα και πως δεν θα μείνουμε στα λόγια.