Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΧΝΩΝ - Η επόμενη μερα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, έχουμε μάθει να γράφουμε την αλήθεια και όχι να σαλιαρίζουμε για να περνάμε την ώρα μας και να τα έχουμε καλά με όλους.
Στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών μπορεί όλοι να θέλουν να περάσουν προς τα έξω μια καλή εικόνα, αλλά δεν είναι αυτή η αλήθεια. Η απαξίωση του ΗΡΑΚΛΗ προήλθε από μέσα και όχι απ΄ έξω.
Κανείς δεν απαξίωσε τον ΗΡΑΚΛΗ περισσότερο από ανθρώπους της διοίκησης.
Μπορούμε να γράψουμε πολλά, αλλά δεν είναι της στιγμής.
Ειλικρινά σεβόμαστε τον κ. Θεοδοσίου, αλλά οφείλουμε να γράψουμε πως παρασύρθηκε σε παιδαριώδη λάθη, από άγνοια....
και υπέρμετρο ζήλο.
Τα θέματα που απαξίωσαν τον ΗΡΑΚΛΗ έχουν να κάνουν με τις σχέσεις ποδοσφαιριστών και διοίκησης.
- Η υπόθεση του Μαναρίτσα δημιούργησε μεγάλο θέμα. Λάθος χειρισμοί για ένα παιδί που είχε την ευκαιρία να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία.
- Η υπόθεση Αγριόδημου που όπως αποδείχθηκε είχε τα δίκια του ο ποδοσφαιριστής.
- Η υπόθεση Γκάβαλη ο οποίος είδε τι ερχόταν και αποφάσισε να φύγει
- Η υπόθεση Ανδρούτσου η οποία διέσυρε την διοίκηση, αφού ό πρόεδρος ήρθε στα χέρια, μέχρι να πάρει ο τερματοφύλακας το δελτίο του.
Ας μη συνεχίσουμε, γιατί πιστεύουμε πως τα γεγονότα ήταν γνωστά στα Ψαχνά.
Το οικονομικό πρόβλημα είναι μεγάλο, αφού προπονητές που πέρασαν από την ομάδα παραμένουν ακόμη και σήμερα απλήρωτοι, όπως και άλλοι στα Ψαχνά.
Σήμερα τι κάνει η διοίκηση;
Με διαρροές προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις και να δημιουργήσει κλίμα πριν την Γενική Συνέλευση. 
Αγαπητέ πρόεδρε κύριε Θεοδοσίου, εμείς ότι έχουμε να σας πούμε το λέμε δημόσια και γι΄ αυτό σας τα γράφουμε και σήμερα. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ παρά τα ΣΟΚ που έχει υποστεί, θα χρειαστεί ακόμη ένα δυνατό ΣΟΚ για να βρει η ομάδα τον δρόμο της, να την ξαναγκαλιάσει ο κόσμος, με την προϋπόθεση πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ θ΄ αποκτήσει όραμα και θα βάλει στόχο να πετάξει και πάλι προς τα πάνω.
Αγαπητέ πρόεδρε κύριε Θεοδοσίου, μπορεί εμείς να μην ανήκουμε σ΄ αυτούς που λένε καλά λόγια και λιβανίζουν, αλλά δεν γράφουμε ψέματα.
Αν σας αρέσουν οι φανφάρες και τα παπατζιλίκια κάποιων, συνεχίστε, αλλά θα διαπιστώσετε για μία ακόμη φορά, πως αυτοί οι οποίοι σας οδήγησαν σε λάθη, τώρα θα σας οδηγήσουν σε πολύ χειρότερες καταστάσεις.
Πρόεδρε, στην Γενική Συνέλευση, τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα για κανέναν και σίγουρα θα υπάρξει λόγος και αντίλογος, αλλά το κυριότερο είναι πως η διοίκηση θα κληθεί να εξηγήσει πολλά.