Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Οι φίλοι μας

Καλοί μας άνθρωποι, μην ψάχνετε να βρείτε γωνία στο κέρμα. δυστυχώς για σας όλα είναι στρογγυλά και χωρίς γωνίες.
Εμείς δεν ψάχνουμε για ζήτω και για μπράβο ή ευχαριστώ από κανέναν.
Οι φίλοι μας με την πραγματική σημασία της λέξης, είναι ελάχιστοι και οι γνωστοί πολλοί.
Η ρουφιανιά και η συκοφαντία, δεν μπορούν να μας σκοτώσουν. Στο κομμάτι της προπαγάνδας και της επικοινωνίας, κάποιοι θα πρέπει να συνεχίσουν να πίνουν το γαλατάκι τους, για να μπορέσουν μετά από χρόνια, να μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, αφού είναι σε νηπιακή ηλικία.
Εμείς φίλοι με τους ποδοσφαιριστές του ΛΗΛΑ δεν υπήρξαμε ποτέ και δεν θέλουμε να γίνουμε.
Κάποιοι ανοίξατε εδώ και καιρό το στόμα σας και δεν ξέρετε τι λέτε.
Για μπείτε μέσα στ΄ αποδυτήρια και μιλήστε με τους ποδοσφαιριστές.
Αν ήθελαν να σας μιλήσουν θα σας έλεγαν κάποιοι πως ....
ήθελαν να φύγουν από την ομάδα και ίσως με το δίκιο τους. Ήμουν όμως ένας από αυτούς που τους είπανε να μην το κάνουν!!!
Φυσικά και δεν το ξέρετε, γιατί εμείς δεν το διαφημίσαμε.
Κι όμως κάποια καλόπαιδα από εσάς, που ήθελαν να φύγει ο Γκάβαλης για να έχουν θέση, μας συκοφαντούσαν σ΄ αυτούς τους ποδοσφαιριστές!!!
Και για να μην πάει το μυαλό σας στον ΛΟΥΚΑ ΜΑΝΤΑ, δεν ήταν μέσα σ΄ αυτούς τους ποδοσφαιριστές.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, στην δουλειά μας όλοι κάνουμε λάθη.
- Λάθη κάνουν οι άνθρωποι της ενημέρωσης. Αυτό δεν σημαίνει πως θα τους συκοφαντήσουμε και θα τους κρεμάσουμε στα μανταλάκια.
- Λάθη κάνουν και οι γιατροί, οι οποίοι μπορεί να έχεις καρκίνο, να μας έχει καλά ο θεός και αυτοί να σου δώσουν θεραπευτική αγωγή για κρυολόγημα!!!!! Να τους κρεμάσουμε στα μανταλάκια;
Λάθη κάνουν και οι επαγγελματίες, οι οποίοι για ν΄ αυξήσουν την πελατεία πουλάνε και την ψυχή τους και μπορούν να θυσιάσουν έναν πελάτη, για να κερδίσουν τους άλλους που είναι ας πούμε 3 - 4.
- Λάθη κάνουν και οι πρόεδροι, οι οποίοι κάνουν πως θέλουν ν΄ ανέβουν κατηγορία, αλλά στην ουσία, θέλουν να παραμείνουν στην θέση τους και ας καεί και το παλιάμπελο!!!
- Λάθη κάνουν και προπονητές, οι οποίοι προτιμούν να τελειώσει η χρονιά όπως όπως και να μην σπάσουν αυγά, αν και γνωρίζουν την αλήθεια.
Απευθυνόμαστε σ΄ αυτούς που μας συκοφαντούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σας είχαμε πει πως εμείς δεν φοβόμαστε τους συκοφάντες.
Κάνουμε την δουλειά μας και γράφουμε αλήθειες.
Ελπίζουμε να καταλάβατε κύριοι, πως δεν μπορείτε να παίξετε άλλο με την δουλειά μας.
Από δω και στο εξής, τον λόγο θα πάρει το ρεπορτάζ. 
Ελπίζουμε να βρείτε την δύναμη και να ζητήσετε συγνώμη.
Δεν πιστεύουμε πως θα το κάνετε, αλλά οφείλουμε να σας ενημερώσουμε, πως όπως εσείς αγαπάτε την δουλειά σας, έτσι κι εμείς αγαπάμε την δικιά μας.