Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Η αλήθεια.....

Στη χθεσινή συνεδρίαση της ΕΠΣ Εύβοιας, ξαφνιαστήκαμε όταν είδαμε στο χώρο τον υπεύθυνο του πολιτικού γραφείου του βουλευτή κ. Σίμο Κεδίκογλου!!!
Αλήθεια υπήρχε κάποιο πολιτικό θέμα στην χθεσινή συνεδρίαση;
Μήπως κάποιοι, θέλοντας να προστατεύσουν τα συμφέροντά τους, παρακολουθούν ....
από κοντά τα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ;
Η διοίκηση της ΕΠΣΕ και ξεχωριστά το κάθε μέλος, θα πρέπει να καταλάβει πως η πολιτική και οι προσωπικές σχέσεις δεν έχουν θέση στα γραφεία της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, εκτός κι αν κάτι έχει αλλάξει και δεν το καταλάβαμε.
Αν η ΕΠΣΕ είναι πλέον σε εξάρτηση, να μας το πούνε για να ξέρουμε.
Όσο για τον υβριστή μας, να τον έχει καλά ο Θεός και να βοηθήσει τον κύριο Κεδίκογλου. Εμείς του επιστρέφουμε τις ύβρεις και θα του απαντήσουμε δημόσια, όταν έρθει η ώρα. Πέρα από το υπεύθυνος γραφείου του κυρίου Κεδίκογλου, φαίνεται πως είναι και άτυπος σύμβουλος του κυρίου Ψαθά, αφού στο τέλος κι όταν είχαμε αποχωρήσει, του έκανε επίθεση και τον "μάλωσε" επειδή μας άφησε και μιλήσαμε!!!!!
Αγαπητέ κύριε, ο κ. Ψαθάς μόνο μαλάκας δεν είναι.
Ξέρει να ζυγίζει κάποια πράγματα και ξέρει πως εμείς δεν  χρησιμοποιούμε τον ίδιο και την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ για να πάρουμε δουλειές.
Στο κάτω κάτω αυτά που είπαμε δεν τον έθιξαν σε τίποτα και ήταν υπέρ του.
Έχω μια απορία για σας αγαπητέ κύριε. Γιατί μπήκατε στην τρύπα και δεν μείνατε εκεί που ήταν όλοι; Γιατί δεν λέγατε εκεί δημόσια, αυτά που λέτε πίσω από τις κουρτίνες; Φοβηθήκατε την αντίδραση του Στούπα και του Γκαλούφα;
Τέλος πάντων. Να ξέρετε κάτι κύριε. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ κρυφή πουτάνα για να κάνω τις δουλειές μου. Είμαι πολύ κακός, αλλά υπάρχουν και χειρότεροι.
Και κάτι ακόμη. Τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΕ σας ξέρουν καλά και προφανώς γι΄ αυτό μας ενημερώνουν για τα όσα λέτε.
Άντε γειά.