Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Καλημέρα

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλες και όλους.
- Ψυχραιμία σήμερα για τις ομάδες που έχουν την αγωνία τους, αφού σήμερα δεν τελειώνει οι ζωή, αλλά κάποιοι αγώνες. Σήμερα ελικοπτεράδες και οι του Ναυτικού έχουν  λόγο, αλλά τον κυριότερο τον έχουν οι ομάδες που μας δηλώνουν ως καλύτερες αλλά τρέμει η καρδούλα τους.
- Κάτι δεν πάει καλά εκεί στην Δίρφυ. Θα έλεγα πως τους πειράζει το νερό, αλλά το νερό της Δίρφυς είναι το καλύτερο, εκτός κι αν μερικοί δεν το προτιμούν, οπότε κάποια εξήγηση θα δοθεί. Βαράτε κύριοι όσο θέλετε, αλλά να κοιτάτε και τον Θεό, γιατί το μίσος σας, ...έχει ξεπεράσει τα όρια. Θ΄ αρχίσουν να λαλούν τίποτα πτηνά του ουρανού και μετά θα λέτε τα πάντα με το δίκιο σας.
- Στέκι τους έκαναν την Αρτάκη, ο πρόεδρος του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών κ. Θεοδοσίου, ο προπονητής κ. Τάκης Σπυρόπουλος, ο κ. Σεφερλής, αλλά και ο κ. Ανδρούτσος!!!! Φαίνεται πως δεν έχουν πλέον να χωρίσουν τίποτα και ξέχασαν πως πριν λίγους μήνες κάποιοι είχαν έρθει στα χέρια μεταξύ τους!!!
- Χθες το βράδυ κάποιοι κοιμηθήκαμε  ξεσκέπαστοι και λέμε να πάμε μέχρι την ΣΚΕΠΑΣΤΗ, να απολαύσουμε όχι μόνο γκολ και θέαμα, αλλά και καλή διαιτησία. Στον γυρισμό, στάση στου Κουτσουφλάκη.....