Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Διαμαρτυρίες από το ΛΕΥΚΑΝΤΙ

Θερμό θα είναι αυτό το Καλοκαίρι στο ΛΕΥΚΑΝΤΙ, αφού μόνιμοι κάτοικοι άρχισαν τις διαμαρτυρίες και απαιτούν να εφαρμοσθεί η νομοθεσία και να σταματήσουν αμέσως τα ρουσφέτια και οι παρανομίες.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες υπεύθυνοι για να μην ζήσουμε άλλες καταστάσεις, είναι πρώτα ο Δήμος και μετά το Λιμεναρχείο, το Λιμενικό Ταμείο, η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και η αστυνομία.
Κυρίες και κύριοι αρμόδιοι, μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής απαιτούν να μείνει ελεύθερος ο χώρος της παραλίας και όχι να κατακλυσθεί από ξαπλώστρες από επιχειρηματίες που ....
έρχονται για αρπαχτή τους Καλοκαιρινούς μήνες.
Τα ψέματα τελείωσαν και οι κάτοικοι θα φτάσουν στα άκρα αν οι αρμόδιοι κλείσουν μάτια και αυτιά.
Ο καθένας στην πρόσοψη του μαγαζιού του και όσα μέτρα λέει ο νόμος από το χειμέριο κύμα.
Κάποιοι λένε πως "το λάδωμα" αρμοδίων πάει σύννεφο και κάποιοι άλλοι πως επιχειρηματίες έχουν τους δικούς τους ανθρώπους στις υπηρεσίες και κάνουν ότι θέλουν.
Αυτά εμείς δεν τα πιστεύουμε, αλλά θα τα δούμε και στην πράξη.
Κύριοι να υποχρεωθεί το κάθε κατάστημα να τοποθετήσει την άδειά του για χρήση χώρου στην παραλία και στα πεζοδρόμια σε εμφανές σημείο, στην παραλία ώστε ο καθένας να ξέρει πως θα αντιδράσει.
Δεν λέμε όχι στις ξαπλώστρες κλπ, αλλά όχι να μην μπορούν οι μόνιμοι κάτοικοι οι οποίοι χειμώνα Καλοκαίρι κρατάνε ζωντανό το ΛΕΥΚΑΝΤΙ να κάνουν το μπάνιο τους στην παραλία και να πληρώνουν αυτά που απαιτούν αυτοί που κάνουν τις αρπαχτές τους το Καλοκαίρι.
Κανείς αρμόδιος δεν θα μπορέσει να κλείσει τα μάτια και τ΄ αυτιά του. Όποιος το κάνει θα δικαιώσει αυτούς που μιλούν για "λάδωμα".