Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Η άποψή μας

Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας θα έχει 16 ομάδες και αυτές είναι γνωστές.
Λένε μερικοί και πιστεύουν κάποιοι άλλοι πως κάποιες ομάδες δεν θα δηλώσουν συμμετοχή.
Δεν θα συμβεί αυτό, αφού παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν, στο τέλος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί λύση και όλες οι ομάδες θα δηλώσουν συμμετοχή.
Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να καταλάβουν πως είναι πολλοί και δεν μπορούν πλέον να έχουν τις απαιτήσεις που είχαν. Οι περισσότερες ομάδες θα κινηθούν σ΄ ένα μπάτζετ περίπου των 20.000 ευρώ και σίγουρα θα υπάρχουν και 4 - 5 οι οποίες θα το φτάσουν και ....
μέχρι τις 40.000 ευρώ.
Δεν γνωρίζουμε αν και αυτή την φορά θα βρεθεί και πάλι ομάδα η οποία θα φτάσει το μπάτζετ στις 90.000 ευρώ και μάλιστα χωρίς να μπορέσει να φτάσει στον στόχο που θα έχει βάλει.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, είναι βέβαιο πως οι εποχές άλλαξαν και θα πρέπει αυτό να το καταλάβουν όλοι.
Αυτοί που θέλουν να είναι παράγοντες, επειδή κάπου αποβλέπουν, ας πληρώσουν από την τσέπη τους κι ας μην τα ζητούν όλα από τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και βοηθούν.
Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να στήνουν μαγαζάκια, για να μαζεύουν χρήματα από πολλούς και να την βγάζουν καλά αυτοί και οι κολλητοί τους.
Αυτοί λένε πως αγαπούν την ομάδα, αλλά με την προϋπόθεση να τους πληρώνει. Αν τους πεις να προσφέρουν στην ομάδα θα σου γυρίσουν την πλάτη.
Τον Φεβρουάριο του 2019 έχουμε και εκλογές στην ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και κάποιοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Ας το κάνουν για να δούνε πως δεν έχουν την εκτίμηση των παραγόντων οι οποίοι ξέρουν καλά πως θα στείλουν κάποιους στα σπίτια τους και ποδοσφαιρικά θα τους τελειώσουν.....