Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Επειδή κι εμείς γυρίζουμε σελίδα και θα γίνουμε καλά παιδιά στο προσεχές διάστημα, θα φροντίσουμε να γράψουμε με ονοματάκια τα όσα τόσον καιρό γράφαμε και κάποιοι έλεγαν πως δεν είναι αλήθεια. Από σήμερα λοιπόν θα γράψουμε ονοματάκια και γεγονότα κι όποιος νομίζει πως δεν γράφουμε αλήθειες ας προσφύγει στην δικαιοσύνη. Σήμερα λίγο ...
αργότερα θα γράψουμε για τον ΛΗΛΑ γιατί οι συκοφαντίες εναντίον μας τελειωμό δεν έχουν.
- Στην ΕΠΣ Εύβοιας κάτι τρέχει κι αν κατάλαβα καλά, ο κ. Παπακωνσταντίνου με δυσκολία κρατάει τους συνεργάτες του, για να μην ξεσπάσουν και έχουμε ανατροπή σκηνικού. Κύριε Παπακωνσταντίνου άποψή μας είναι πως κάποιος πρέπει να σεβαστεί τους συνεργάτες σας και να μην τους φορτώνει ανθρώπους που δεν γουστάρουν.
- Στο Δήμο Χαλκιδέων έχουν χάσει την μπάλα. Ακόμη και τα πολυδιαφημισμένα  πάρκινγκ στο Λευκαντί δεν υπάρχουν ή δεν μπορέσαμε να τα βρούμε, αν και ακολουθήσαμε τις πινακίδες!!!
- Στο Βασιλικό προς το τέλος Ιουνίου και για 7 μέρες θα έχουμε το φεστιβάλ "ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΛΗΛΑ". Οι άνθρωποι από το "εργαστήρι καλλιτεχνικής παιδείας" σε συνεργασία με τον Δήμο και τον ΔΟΑΠΠΕΧ θα μας εκπλήξουν θετικά.