Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Όχι σ΄ εμάς

Θα παρακαλούσαμε κάποιους κυρίους να μην συνεχίσουν αυτό που άρχισαν πριν λίγο, γιατί δεν θα μας φοβίσουν. Τους λέμε για να ξέρουν πως στο ΛΕΥΚΑΝΤΙ δεν υπάρχει παραλία, αλλά μόνο αιγιαλός, αφού το κύμα φτάνει μέχρι τον δρόμο. Η όποια παραχώρηση για ξαπλώστρες κλπ έχει νόμους και κανόνες. Ο ΑΙΓΙΑΛΟΣ είναι κοινόχρηστος και όχι ιδιωτικός. Μπορούν να τον χρησιμοποιούν ΟΛΟΙ και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον χρησιμοποιεί αυθαίρετα.
Τα γραφεία δημόσιας περιουσίας δεν μπορούν να παραχωρούν ούτε....
θάλασσα, ούτε αιγιαλό, χωρίς περιορισμούς και κανόνες.
Κύριοι εμείς ζούμε στο Λευκαντί και καθημερινά βρισκόμαστε δίπλα στους επαγγελματίες οι οποίοι δεν έρχονται για αρπαχτές, αλλά κρατούν ζωντανό το Λευκαντί και τους 12 μήνες.
Όσοι έρχονται για αρπαχτές θα σεβαστούν τους πολίτες και έχουν λιγότερα δικαιώματα από τους μόνιμους κατοίκους.
Λυπούμαστε πολύ, αλλά αφού το θέλετε έτσι, θα σας αποδείξουμε πως δεν θα φοβηθούμε.
Όποια υπηρεσία θέλει, ας επιτρέψει την αυθαιρεσία και την μαγκιά.
Ο δήμος έχει υποχρέωση να απαιτήσει την εφαρμογή της νομοθεσίας από όλους.
Ο αντιδήμαρχος κύριος Γιογιός έχει υποχρέωση να προστατεύσει τους δημότες και ο ίδιος με τις υπηρεσίες του να φροντίσει ώστε να μην καταστρατηγεί κανείς τους νόμους. Μην υποχρεώσετε κύριε Αντιδήμαρχε τους δημότες κατοίκους να κάνουν καταγγελίες, γιατί τότε θα βρεθούν σε δύσκολη θέση και οι υπηρεσίες του Δήμου.
Κύριε Αντιδήμαρχε και κάτι ακόμη. Στο Λευκαντί ο δήμαρχος κύριος Καρυστινός και η τότε δημοτική αρχή κατασκεύασε υπέροχα και άνετα πεζοδρόμια στον παραλιακό. Σ΄ αυτά τα πεζοδρόμια δυστυχώς εσείς επιτρέψατε να παρκάρουν αυτοκίνητα και να τοποθετούν κάποιοι τραπεζοκαθίσματα.
Αυτό δεν είναι νόμιμο και το ξέρετε.
Φροντίστε λοιπόν να εφαρμοστεί ο νόμος. έχετε υποχρέωση να το κάνετε.
Ένας τετραέξυπνος επαγγελματίας, προφανώς σας έπεισε να πάρετε ένα παγκάκι για να βάλει κι εκεί ξαπλώστρες, αφού τον εμπόδιζαν αυτοί που καθόταν στο παγκάκι. Να το ξαναβάλετε στην θέση του, αν μπορείτε. Γράφουμε πως αν μπορείτε, γιατί ακούσαμε πολλά, τα οποία δεν θέλουμε να πιστέψουμε.
Κύριε αντιδήμαρχε, έχουν δικαιώματα οι δημότες κάτοικοι κι εσείς υποχρεώσεις απέναντί τους.