Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Αλήθειες για τον ΛΗΛΑ

Τα έχουμε γράψει όλα με τον δικό μας τρόπο, αλλά κάποιοι ακόμη και σήμερα επιχειρούν να μας διαψεύσουν και να μας συκοφαντήσουν. Πάμε λοιπόν να γράψουμε τα πάντα με ονοματάκια.
Το Καλοκαίρι του 2017 βρέθηκε στον ΛΗΛΑ ο κ. Γιάννης Ελευθεριάδης έχοντας μαζί του τον κ. Σφύρλα και την κυρία Δήμητρα Βελή. Αφού το τότε ΔΣ με πρόεδρο τον κ. Κικίδη συμφώνησε μαζί να πάνε μαζί του, ώστε ο ΛΗΛΑΣ να πάει μπροστά. ΄Εγινε μια συνάντηση σε αίθουσα του  Δήμαρχείου όπου παραυρέθηκαν περίπου 30 άτομα. Εκεί δόθηκε εντολή....
να αναλάβει ο κ. Ελευθεριάδης ως πρόεδρος και να προχωρήσουν. Καμία εκλογική διαδικασία δεν ακολουθήθηκε, αλλά και κανείς δεν είπε κάτι, ούτε εκείνο το βράδυ, ούτε μέχρι και την ώρα που στο τέλος Ιανουαρίου και εντελώς ξαφνικά οδήγησαν την ομάδα σε εκλογές, με στόχο να απομακρυνθούν τα δύο τελευταία μέλη του παλιού ΔΣ. Ήδη είχαν απομακρυνθεί ο κ. κικίδης και ο κ. Βελής και έπρεπε ν΄ απομακρυνθούν οι κύριοι Γκάβαλης και Πασσάς, για λόγους που κανείς δεν κατάλαβε. Ήταν λέει απαίτηση αυτών που ήθελαν να μπούνε στο ΔΣ και να βάλουν χρήματα!!!!
Δυστυχώς το Καλοκαίρι του 2017 παραποιήθηκε το βιβλίο μελών του ΛΗΛΑ και έγραψαν ως μέλη του τον κ. Ελευθεριάδη, τον κ. Σφύρλα και την κυρία Βελή. Γιατί άραγε; Ποιος ενόχλησε μέχρι τότε το να αναλάβει ο κ. Ελευθεριάδης;
Αυτό είναι το πρώτο σοβαρότατο επεισόδιο και πρέπει γι΄ αυτόν και μόνο τον λόγο τα πρόσωπα αυτά να παραιτηθούν χωρίς δεύτερη κουβέντα.
....σε λίγο περισσότερα.