Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ

Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Εύβοιας τελείωσε και πρωταθλητής είναι ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ της ΕΡΕΤΡΙΑΣ.
Τώρα θα πρέπει η ομάδα να ετοιμασθεί για την Γ΄ Εθνική κατηγορία, με μεγάλη προσοχή και με καλή διαχείριση.
Ακούσαμε τα όσα είπαν στον 96,5 στους κυρίους Βέττα και Αποστολίδη ο πρόεδρος κ. Κοντσιλίδης και ο προπονητής κ. Βαλκάνος και ήταν όλα ωραία και καλά. Εκεί μίλησαν και οι ποδοσφαιριστές Μώρος Γιάννης και Κώστας Αγραφιώτης.
Κύριοι πάρτε την κούπα την Κυριακή, χαρείτε τις στιγμές, βάλτε την κούπα στο χώρο των τροπαίων της ομάδας και κλείστε την πόρτα. Κλείστε την πόρτα του Τοπικού και ανοίξτε αυτή της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ.....

Ξεχάστε τα όσα ξέρατε και πάτε για προσαρμογή στα νέα δεδομένα.
Η ομάδα της Ερέτριας έχει δύο επιλογές.
- Η πρώτη είναι να πιστέψουν όλοι στον εαυτό τους και με 3 - 4 προσθήκες να προχωρήσουν .
Σ΄ αυτή την περίπτωση να ξέρουν πως στην Γ΄ Εθνική οι πάνες για μωρά απαγορεύονται!!!!!
Αυτά πιστεύουμε πως τα ξέρουν όλοι αυτοί που τώρα είναι ΕΡΕΤΡΙΑ και θα τους τα πούνε.
- Η δεύτερη περίπτωση είναι το να προχωρήσουν σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών με εμπειρία στην Γ΄ Εθνική, αλλά με άλλες απαιτήσεις και χωρίς κανείς να μπορεί να εγγυηθεί για το τι θα μπορέσουν να προσφέρουν.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τα παραδείγματα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά και του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ και της γειτόνισσας ΘΗΒΑΣ δεν πρέπει να τα βλέπουμε αδιάφορα. Το πόσες μεταγραφές έκαναν αυτές οι ομάδες είναι γνωστό σε όλους. Γνωστό είναι και το αποτέλεσμα που είχαν. ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ και ΘΗΒΑ στο τοπικό και ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με πεταμένα στα τρελά νερά χιλιάδες ευρώπουλα και στο παρά πέντε γλύτωσε τον υποβιβασμό.
Μπορούσαμε να μην γράψουμε τίποτα, αλλά θα το κάνουμε κι ας παρεξηγηθούμε.
Τους ποδοσφαιριστές που έχει ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ δεν τους έχει άλλη ομάδα στην Εύβοια.
Δεν είναι η ώρα να γράψουμε λεπτομέρειες, αλλά έχει πολλά νέα και καλά παιδιά και με πολύ ταλέντο.
Ο προπονητής κύριος Δημήτρης Βαλκάνος είναι καλό παιδί, καλός προπονητής και με πολύ μέλλον αν προσέξει. Προσωπικά τον εκτιμώ, αλλά δεν ανήκω σ΄ αυτούς που θα του χαϊδέψουν τ΄ αυτιά.
Προτιμώ να του είμαι χρήσιμος κι ας μην είμαι αρεστός. Άλλαξε κατηγορία. Άλλαξε επίπεδο. Τώρα αυτό πρέπει να το περάσει στους ποδοσφαιριστές του. Φίλοι, φίλοι, αλλά τώρα ανεβάζουμε ρυθμούς, τώρα ανεβάζουμε τα πάντα και τα φτάνουμε λίγο πριν το κόκκινο.
Η διοίκηση, σίγουρα δεν έχει την εμπειρία της Γ΄ Εθνικής, αλλά είδαμε τι κατάφεραν κι αυτοί που είχαν. Κύριοι κρατήστε τα μυαλά στο κεφάλι σας και προχωρήστε. Θα πάτε στην Γενική Συνέλευση που πάντα ήσασταν 10-15. Τώρα ως πρωταθλητές θα είστε 25-30. Και τι θα γίνει;
Κύριε Κοντσιλίδη καθαρές κουβέντες. Έχετε ΔΣ.  
Κύριε Κοντσιλίδη, δική σας η απόφαση, αλλά το ΔΣ θα πρέπει να συνεχίσει.
Κοντσιλίδης, Αγραφιώτης Γκαβόζης, Κακκαβάς, Γιαπλές και οι κυρίες Σιαράπη και Μώρου μπορείτε να κρατήσετε δεμένη την οικογένεια. Όποιος άλλος θέλει να βοηθήσει να είναι ευπρόσδεκτος, αλλά προς Θεού μην αλλάξετε την φιλοσοφία της ομάδας.
Κύριε Κοντσιλίδη  τώρα θα έρθουν πολλοί δίπλα σας, αλλά να είσθε προσεκτικός κι εσείς και οι άλλοι. Θα σας γίνουν πολλές προτάσεις για ποδοσφαιριστές, προπονητές και μάνατζερ.
Κλείστε μάτια και αυτιά, κλείστε τις πόρτες και κρατήστε σφιχτά "την οικογένεια".
Την άποψή μου έγραψα και εύχομαι να μην παρεξηγηθώ. Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν θ΄ αλλάξει και τίποτα αν παρεξηγηθώ για μία ακόμη φορά.
Κλείνοντας να στείλω ένα μήνυμα στα φίδια που τώρα είναι "όλοι Ερέτρια".
Είσθε επικίνδυνοι για την ομάδα κύριοι και το ξέρετε καλά. 
Αυτή την αλήθεια την ξέρει ο προπονητής, την ξέρει η διοίκηση, την ξέρουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές. Ξέρουν πως είσθε το "φιδάκι ο Διαμαντής" !!!!
Προσωπικά σας έχω γραμμένους και γι΄ αυτό σας αφήνω τώρα να κάνετε παιχνίδι.
Άντε γεια.