Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μας λέει πως ψάχνει ημερομηνίες για την Γενική Συνέλευση!!! Γιατί δεν ζητάει την βοήθεια του Χαρδαβέλα, της Νικολούλη ή έστω της Τατιάνιας; Δεν ψάχνουν ημερομηνίες κύριοι. Συνυπεύθυνους ψάχνουν και κάποιον ο οποίος να σπρώξει χρήμα για να ξεκινήσει το σκάφος. Αλήθεια αν κάποιος τους δώσει χρήματα θα το πούνε ή θα το κρατήσουν κρυφό και θα μας ρίχνουν το παραμύθι για προσωπικά δάνεια;
- Στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών έχουν βάλει το νερό στο αυλάκι, αλλά όπως όλα ....
τα αυλάκια θέλει κι αυτό την περιποίησή του!!! Στα Ψαχνά ξέρουν. Ξέρουν καλά από οργάνωση, διαχείριση και επικοινωνιακό παιχνίδι, οπότε όλα καλά θα πάνε. Κάτι ακούσαμε  πως θα είναι πάντα δίπλα τους ο δήμαρχος κ. Ψαθάς, αλλά για το θέμα θα γράψουμε αργότερα.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ επέστρεψε στο τοπικό και τώρα είναι τα δύσκολα, αφού θα πρέπει να αποδείξει πως ο υποβιβασμός, δεν θα τον οδηγήσει σε πέτρινα χρόνια.
- Συμφώνησε λένε ο Τσίπρας με τους Σκοπιανούς. Δεν συμφώνησε σε τίποτα. Απλά υπέγραψε ότι του δώσανε, αφού τέτοιοι αριστεροί, λύνουν τα χέρια των γερακιών και των δανειστών και αυτών που θέλουν να ελέγχουν τα πάντα. Ο Τσίπρας τελειώνει πολιτικά και προσπαθεί να ξεχρεώσει γραμμάτια.