Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Ραδιοφωνικά

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, τα προβλήματα στο χώρο του ραδιοφώνου είναι αρκετά κι όσο κι αν έγιναν προσπάθειες να μην γίνουν γνωστά, ο κόσμος τα γνωρίζει όλα, αλλά κρίνει και από τα αποτελέσματα. Δυστυχώς τα οικονομικά των ενημερωτικών ραδιοφωνικών σταθμών έχουν τ χάλια τους και πλέον εδώ και χρόνια συνεχίζουν χωρίς να έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν για τις εκπομπές και φυσικά τα έσοδα από διαφημίσεις έπεσαν κατακόρυφα.
Αυτό δημιούργησε τεράστια προβλήματα και άρχισε η φαγωμάρα και ...
μεταξύ αυτών που συμμετείχαν σε εκπομπές. Άρχισε "το θάψιμο" και έτσι ο καθένας μάθαινε μέσα από αλήθειες, ψέματα και υπερβολές το τι συμβαίνει σε κάθε ραδιοφωνικό σταθμό.
Με αφορμή τον κ. Σεφερλή και τον 96,5 θα στείλουμε για μία ακόμη φορά το μήνυμα.
Όσοι έχουν κάποια σχέση με το ραδιόφωνο, θα πρέπει να το υπηρετούν και όχι να το χρησιμοποιούν ώστε να είναι οι ίδιοι στην επικαιρότητα. 
Αν κάποιος ήταν ο μέγας ραδιοφωνατζής θα ήταν πραγματικός εργαζόμενος σε κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό και δεν θα πλήρωνε τον ρ/σ μέσα από διαφημίσεις τις οποίες ο ίδιος έβρισκε ή θα έτρεχε δεξιά κι αριστερά για την ψυχή της γιαγιάς του. Θα μου πείτε, υπάρχουν και τα ψώνια. Ναι υπάρχουν κι αυτά.
Τέλος πάντων. Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, αλλά να ξέρει πως στο τέλος θα χάσουν όλοι και κυρίως οι ραδιοφωνικοί σταθμοί.