Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΕΠΣΕ - ΜΙΚΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ REGIONS CUP

Βαριά αλλά άδικη ήττα από τη Νότια Ουαλία και με τη διαιτησία σε βάρος της
Με βαρύ σκορ που δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα αποχαιρέτησε την προκριματική φάση του Regions Cup η Μικτή Εύβοιας χάνοντας με 4-0 στην Ουαλία από την διοργανώτρια ομάδα (Νότια Ουαλία).
Πολύ κακή διαιτησία από τον Βούλγαρο διαιτητή Στανισλαβ Τοντόροφ που δεν έδωσε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Τζάβρα στο 16’. Αντίθετα έδωσε με ....
ευκολία ένα πέναλτι (ανύπαρκτο) υπέρ των διοργανωτών στο 51’.
Η ατυχία για την ομάδα της Εύβοιας ξεκίνησε με γκολ που δέχτηκε από τα αποδυτήρια (μόλις στο 1’). Συνεχίστηκε στο 26’ όταν σε μια κεφαλιά του Καραμπά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι των Ουαλών και ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Τζάβρα στο 45’ με 2η κίτρινη, όταν ο Ελληνας παίκτης διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που του έγινε και δεν δόθηκε.
Στο 1' ο Keating έκανε το 1-0 για την Ουαλία.
Στο 51' μόνο ο διαιτητής είδε και καταλόγισε πέναλτι υπέρ των Ουαλών και ο Long έκανε το 2-0.
Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 73' με γκολ του LLoyd.
Στο 87' ο Phillips με πολύ ωραίο σουτ έγραψε το τελικό 4-0.
Ενα βαρύ σκορ, αλλά πολύ άδικο για την ομάδα της Εύβοιας.
Ο διαιτητής έδειξε 8 κίτρινες στους Ελληνες παίκτες και 4 στους Ουαλούς.

ΕΥΒΟΙΑ/ΕΛΛΑΔΑ (Γουρνάς): Ντουμάνης, Τζάβρας, Μπαλόζι, Καραμπάς, Ντούρμας, Αναστασίου, Καραντάκης (74' Ζουρμπουλής), Δημ. Αγγελάτος (54' Ανδρ. Μήτρου), Κούρτης (65' Θαλασσινός), Καλλίτσης, Πιλάτης. 

Ν. ΟΥΑΛΙΑ: Price, Noyes, Lloyd, Quick, Lloyd, Quick (58’ Colvin-Owen), Long (58’ Monks-Landeg), Phillips, Evans, Morelli, Keating (70’ Phillips).