Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλή εβδομάδα.
- Σήμερα επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με τις καλύτερες ευχές προς την κόρη μου την Στέλλα η οποία σαν σήμερα 11 Ιουνίου του 2003 γεννήθηκε. Πέρασαν από τότε 15 ολόκληρα χρόνια. 
Θα της ευχηθώ να είναι πάντα ευτυχισμένη στην ζωή της, να είναι υγιής και χαρούμενη και να έχει καλή πρόοδο. Χρόνια πολλά κούκλα μου.
- Χθες Κυριακή η ομάδα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν κατάφερε να ....
κερδίσει τους Ουαλούς και δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση του REGIONS CUP.. Σίγουρα δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, αλλά βρέθηκε στο δρόμο τους και η κακή διαιτησία. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να προκριθεί, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν η καλύτερη στην Ελλάδα και πως κάποιοι ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες ομάδων, δεν τίμησαν όσο θα έπρεπε αυτή την ομάδα. Φυσικά στο θέμα αυτό έχει ευθύνες και η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. 
- Τελικά όπως έγραψε ο κ. Θαλάσσης στο blog του, προπονητής στον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ θα είναι ο κ. Θανάσης Μεθενίτης. Θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης, αν και πιστεύουμε πως ο Ηλίας δεν έκανε λάθος. Αν τελικά αυτή είναι η επιλογή, τότε θα μας επιτρέψουν να γράψουμε πως η ομάδα θα έχει και Τεχνικό Διευθυντή και μάλιστα αυτόν με τον οποίο είχε ξεκινήσει πριν κάτι χρόνια την πορεία της μέχρι την Β΄ Εθνική!!!
- Στον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ τα πράγματα δεν πάνε καλά, αφού κανείς δεν λέει να μπει μπροστά ώστε να συνεχίσει η ομάδα την πορεία της στην Α΄ Κατηγορία. Πιστεύουμε πως τελικά οι συζητήσεις θα φέρουν αποτέλεσμα και η ομάδα θα δηλώσει συμμετοχή στην κατηγορία. Η πρόταση πρόσκληση που έγινε σε γνωστούς παράγοντες ώστε παράλληλα με την δική τους ομάδα, να οδηγήσουν και τον ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟ, είναι καλή και πιστεύουμε πως θα γίνει αποδεκτή.
- Δεν θα απαντήσουμε σε κάποιους οι οποίοι συνεχίζουν να παριστάνουν τους παράγοντες και να ρίχνουν λάσπη εναντίον μας, αφού γνωρίζουν πως "το τίποτα" δεν μπορεί να κάνει κάτι και αυτοί είναι η προσωποποίηση του ΤΊΠΟΤΑ.