Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Το ρεπορτάζ από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάποιοι δεν έχουν καταλάβει, το τι πραγματικά συμβαίνει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Ακούμε διάφορα αυτές τις μέρες και επειδή δεν θέλουμε να παριστάνουμε τον μαλάκα, θα γράψουμε ονόματα. Υπάρχουν τρεις ομάδες ανθρώπων οι οποίοι δείχνουν το ενδιαφέρον τους για την διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
- Μία ομάδα είναι οι σημερινοί διοικούντες οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν στο ΔΣ και ο κ. Κακαβάς κάνει ότι μπορεί ο άνθρωπος για να κλείσει τα μέχρι σήμερα και να συνεχίσει να κινεί τα νήματα. Για να το πετύχει όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα να απαντήσει με ....
καθαρές κουβέντες και παραστατικά στα όσα έχει κατηγορηθεί η διοίκηση. 
- Άλλη ομάδα είναι αυτή η οποία εκπροσωπεί όπως λένε ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας και η οποία θέλει την ομάδα με την προϋπόθεση, πως θα διοικεί αυτή και όχι άλλοι. Δημόσια τοποθέτηση αυτής της ομάδας δεν έχουμε ή τουλάχιστον δεν είχαμε μέχρι σήμερα. Εμείς από το ρεπορτάζ γνωρίζουμε πως αυτή η ομάδα θα έχει στο ΔΣ και μέλη της σημερινής διοίκησης. Θα πρέπει και αυτή η ομάδα, πρώτα να εξασφαλίσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για το αύριο και φυσικά επειδή στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα έχουμε δει όλα, σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επαναληφθούν τα όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και φυσικά πριν απ΄ οτιδήποτε να μπούνε χρήματα στο ταμείο της ομάδας. Σ΄ αυτή την παρέα σε καμία περίπτωση δεν είναι ο κ. Γιώργος Τόλιας, όπως κάποιοι κυκλοφόρησαν στην πιάτσα για τους δικούς τους λόγους.
- Υπάρχει όμως και ο κ. Γιώργος Τόλιας, ο οποίος σε καμία περίπτωση, δεν θέλει να επαναλάβει λάθη του παρελθόντος. Ναι θέλει όπως λέει να διοικήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά με προύποθέσεις.
Δηλώνει πως για το αύριο της ομάδας θα χρειασθούν περίπου 180.000 ευρώ ώστε η ομάδα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να διεκδικήσει με αξιοπρέπεια το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα.
Δηλώνει επίσης πως αναλαμβάνει προσωπικά να μπούνε στο ταμείο οι 80.000 από τον ίδιο, αλλά με την προϋπόθεση πως θα μπούνε στην διοίκηση και οι παράγοντες φίλοι της ομάδας οι οποίοι στην πρόταση που τους έκανε απάντησαν θετικά και "θα τρέξουν", ώστε να συγκεντρωθούν τα υπόλοιπα χρήματα.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες αυτή είναι η σημερινή κατάσταση και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει.
Δυστυχώς αυτή η διοίκηση έχασε την εμπιστοσύνη του κόσμου και ακόμη και σήμερα τον αγνοεί.
Ο κ. Κακαβάς και ο κ. Αναγνωστάκης λειτουργούν ως να είναι τσιφλίκι τους ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην χάσουν την επαφή με την ομάδα, για δικούς τους λόγους.
Λένε πως πίσω τους υπάρχει κάποιος ο οποίος "τους παίζει" όπως θέλει, από την εποχή Ελευθεριάδη.
Εμάς αυτό μας αφήνει αδιάφορους, γιατί αυτοί έχουν την ευθύνη και δικαίωμά τους είναι να είναι αχυράνθρωποι.

....σε λίγο περισσότερα