Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Πήρε την άνοδο η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

Τελικά η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ αφού έκανε "το αγροτικό της" στην Γ΄ Κατηγορία, από την περίοδο 2018-2019 θα βρεθεί στην Β΄ κατηγορία της Εύβοιας. 
Η θέση της είναι εκεί, αφού διαθέτει ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι από την σχολή και αυτό είναι στα συν της ομάδας.
Τώρα ας μας επιτρέψουν κάποιοι, οι οποίοι είπαν πολλά εναντίον μας πριν καιρό, να γράψουμε πως είχαμε απόλυτο δίκαιο, για το ότι είχαμε πει στον κ. Ρόγκα, να μην μπερδευτεί με ...
την ομάδα του ΛΗΛΑ, γιατί αυτό θα αδικούσε την σχολή του και την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ. 
Χαρακτηρίστηκα κακός, αχάριστος και άλλα χειρότερα και φυσικά ενοχλήθηκα. Φυσικά και με πόνεσε η συμπεριφορά όσων παρίσταναν τον φίλο του κυρίου Ρόγκα και της κυρίας Μαρίας Κούτουλα και οι οποίοι πιστεύουν πως φίλος είναι αυτός ο οποίος κάνει χαβαλέ, αυτός ο οποίος λέει πάντα ναι ή αυτός ο οποίος έχει στέκι του την σχολή, αλλά το κάνει για δικό του όφελος.
Να τελειώνουμε λοιπόν. Όσο ο κ. Ρόγκας ήταν στον ΛΗΛΑ, η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ τα έχασε ΟΛΑ.
Έχασε την άνοδο στην Β΄ Κατηγορία, έχασε και τα κύπελλα στα πρωταθλήματα υποδομών.
Προσωπικά ο κ. Ρόγκας έχασε περισσότερα, αφού από αυτούς που του χάιδευαν τ΄ αυτιά, του έμεινε μόνο ο κ. Δημήτρης Γκάβαλης, ενώ οι άλλοι τον πούλησαν ......
Έγινε δηλαδή αυτό που του είχαμε πει οτι θα γίνει.
Τι έγινε από την ώρα που έφυγε από την ομάδα του ΛΗΛΑ;
Η ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ ανεβαίνει στην Β΄ Κατηγορία και πήρε το κύπελλο στο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ.
Δεν θα γράψουμε κάτι παραπάνω. Εμείς δικαιωθήκαμε, αλλά άλλοι το γλέντησαν, αφού κατάφεραν να βάλουν πλάτη, ώστε να χαλάσουν οι σχέσεις μας με τον κύριο Ρόγκα.
Το ξαναγράφουμε και το κλείνουμε εδώ.
Εμείς δεν ξεχνάμε ποτέ, αλλά πάντα θα γράφουμε την άποψή μας και ιδιαίτερα για ανθρώπους που αγαπάμε. Εμείς δεν γουστάρουμε "τις κηδείες και τα μνημόσυνα" αλλά δεν τρέχουμε και στους γάμους και τις γιορτές. Λέμε την άποψή μας σε κοντινούς μας ανθρώπους κι ας πονάει αυτή η άποψη. Καλύτερα να προλαβαίνεις, παρά να τρέχεις μετά.
Να συγχαρούμε την ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ για την άνοδο στην Β΄ κατηγορια μετά την νίκη της χθες επί του ΠΑΟ ΛΙΧΑΣ με 2 - 0 και να ευχηθούμε στον Νίκο και την Μαρία, τα καλύτερα στην ζωή και στην σχολή.