Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Τόλιας και Μπλέτσας για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Ούτε ο κ. Τόλιας, ούτε ο κ. Μπλέτσας είναι άγνωστοι και ξένοι ως προς τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τα του ποδοσφαίρου γενικότερα.
Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους και μακάρι να μπορέσουν να οδηγήσουν σε μια ευθεία τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Υπάρχουν όμως θέματα στα οποία θα πρέπει να απαντήσουν και οι δύο.
- Ο κ. Τόλιας είναι αυτός που έφερε τον κύριο Κοτσάτο, ο οποίος δεν υλοποίησε τα όσα υποσχέθηκε και τον χάσαμε νύχτα, ενώ χάθηκαν και όλοι αυτοί οι οποίοι θα βοηθούσαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και είχε μείνει ο κ. Τόλιας μόνος του, να τρέχει πανικόβλητος να σώσει ότι μπορούσε να σώσει. Ο κ. Τόλιας έκανε λάθη και εμπιστεύθηκε ανθρώπους οι οποίοι από την πρώτη ....
στιγμή έπαιξαν στην πλάτη του. Καθαρές κουβέντες λοιπόν κύριε Τόλια. Να πάτε με πρόταση στην Γενική Συνέλευση, αλλά να πείτε και όλη την αλήθεια με ονόματα για το παρελθόν.
- Ο κ. Μπλέτσας αν κατάλαβα καλά, εκπροσωπεί έναν παράγοντα ο οποίος έχει κι αυτός την δική του ιστορία, αφού τελευταία είχε αναλάβει ομάδες Β΄ Εθνικής στις οποίες δεν πέτυχε. Ο κ. Μπλέτσας πιστεύουμε πως δεν θα θελήσει να μπλέξει ή να εκτεθεί με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αν πραγματικά αναλάβει την ευθύνη, θα πάει στην Γενική Συνέλευση με δεσμεύσεις και εγγυήσεις.
Για τον ίδιο ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν είναι μια ομάδα όπως τα Χανιά ή η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η ομάδα της Εύβοιας, η ομάδα του τόπου του και σε καμία περίπτωση, κατά την άποψή μας δεν θα θελήσει να εκτεθεί. 
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, την δική μας άποψη για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ την ξέρετε. Εμείς πιστεύουμε στον κόσμο. Πιστεύουμε στους φίλους της ομάδας οι οποίοι είναι πολλοί, αλλά όχι μόνο απογοητευμένοι, αλλά και αηδιασμένοι από αυτούς που τους κορόιδεψαν, από αυτούς οι οποίοι χρησιμοποίησαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ως πλυντήριο και από αυτούς που ήθελαν μια θεσούλα για το βιογραφικό τους.
Έτσι φτάσαμε από το  "Γιώργο θεέ κάνε μας ΠΑΕ", στην δήθεν εγγυητική που δήθεν είχε κατατεθεί.
Έτσι φτάσαμε στην διεκδίκηση της ανόδου στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ μέσα από μπαράζ και καταλήξαμε να πάρουν κάποιοι χρήματα από αντίπαλη ομάδα!!!!
Έτσι φτάσαμε στην δήλωση Μαυραγάννη και τα ευχαριστώ της διοίκησης προς αυτόν και τελικά έτσι φτάσαμε στο να καταπίνουν οι διοικούντες τα πάντα αμάσητα και στον διασυρμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, όποιος θέλει ν΄ αναλάβει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, θα πρέπει να καταθέσει το σχέδιό του για την ομάδα, τα πρόσωπα που θα αναλάβουν να υλοποιήσουν αυτό το σχέδιο και φυσικά τα χρήματα.
Καλημέρα και μακάρι ΟΛΟΙ να βρούνε την δύναμη να πούνε αλήθειες.
Αν συνεχίσουν με ψέματα, ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα συνεχίσει να είναι κάτι που κάποιοι θα το χρησιμοποιούν για δικούς τους λόγους.