Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Αυτοί που αγαπούν πραγματικά την ομάδα είναι πολύ, αλλά στην πλειοψηφία τους απομακρύνθηκαν για πολλούς και διάφορους λόγους. Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να ξαναφέρει κοντά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τότε μόνο θ΄ αρχίσει η ομάδα να βρίσκει τον δρόμο της.
Κάποιοι από αυτούς πέρασαν από τις καρέκλες του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά έπεσαν θύματα αυτών που έπαιρναν χρήματα χωρίς η ομάδα να πετυχαίνει στόχους.
Τι δεν έχει σήμερα η ομάδα;
Αυτό που είχε χθες.
Έναν άνθρωπο ο οποίος να μπορεί να την...
εξυπηρετεί στις δύσκολες ώρες ή αν θέλετε, όταν πρέπει.
Μπορεί ο κ. Μίλερ και ο κ. Κακαβάς να φέρουν κάποια χρήματα στην ομάδα, αλλά η ομάδα δεν τα έχει όταν τα θέλει.
Θα συγκεντρώσει η ομάδα 250.000 ευρώ μέχρι τέλος, αλλά δεν έχει για παράδειγμα σήμερα 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της για να δώσει προκαταβολές και να φέρει 5 δυνατά ονόματα.
Ένα παράδειγμα. όταν ήταν πρόεδρος ο κ. Γιώργος Τσαγκάρης, τέτοια θέματα δεν υπήρχαν. Έδινε ο ίδιος την λύση. Δεν ήξερε όμως κάποια πράγματα και δεν είχε ανθρώπους οι οποίοι με σωστή διαχείριση θα έφερναν αποτελέσματα.
Σήμερα θα μπορούσε να είναι χρήσιμος και να βοηθήσει την ομάδα, αλλά τον γέμισαν απογοήτευση άνθρωποι στους οποίους έδειξε εμπιστοσύνη.
Έφυγε νύχτα από την ομάδα και του φόρτωσαν σχεδόν όλα τα στραβά.
Κάποια στιγμή, ίσως θα πρέπει ο ίδιος ν΄ αποφασίσει να επανέλθει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά με τρόπο που θα του επιτρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες που του αναλογούν και όχι τις ευθύνες άλλων.
Όταν είσαι πρόεδρος,δεν τρέχεις για τα ρούχα, για μεταγραφές, για τα λεωφορεία, για τις κάλτσες και δεν ξέρουμε τι άλλο. Είσαι ο πρόεδρος και φροντίζεις ο καθένας να κάνει αυτό που ανέλαβε.
Αυτά τα έχουμε πει στον κ. Τσαγκάρη όταν έπρεπε, αλλά άκουγε αυτούς οι οποίοι τον εκμεταλλεύθηκαν και έκαναν την δουλειά τους.
Δυστυχώς ο ίδιος δεν βγήκε ποτέ να μιλήσει, αν και το είχε υποσχεθεί δημόσια.