Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα. χρόνια πολλά σε όλες, χρόνια πολλά σε όλους.
Ευχόμαστε και πιστεύουμε, πως όλοι σας θα έχετε στο πλευρό σας την Παναγιά για να σας προστατεύει από κάθε κακό.
- Ένας μήνας απέμεινε για ν΄ ανοίξουν τα σχολεία και το γράφουμε γιατί για τους γονείς τότε τελειώνει το Καλοκαιράκι.  Μέχρι τότε, ας προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά, για να περάσουν κι αυτά όσο καλύτερα γίνεται.
- Ο Τσίπρας έστειλε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να μεταφέρει από την ...
Τουρκία στην Ελλάδα τους δύο Έλληνες αξιωματικούς, οι οποίοι είχαν συλληφθεί σε Τουρκικό έδαφος. Φιέστα ήθελε να στήσει ο πρωθυπουργός και έστειλε τον Κοτζιά και στην υποδοχή έστειλε τον Καμμένο.
Δεν συμφωνούμε με όλο αυτό το σκηνικό, γιατί ναι μεν ήταν δυο Ελληνόπουλα, αλλά κρατήθηκαν περίπου 160 μέρες και δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό που έγινε. Θα γράψουμε άλλη φορά για το θέμα, γιατί στην Ελλάδα είμαστε ικανοί να παρουσιάσουμε ως ήρωες τους πάντες.
- Οι ομάδες μας άρχισαν προετοιμασία, αλλά κάποιες από ρόστερ είναι άστα να πάνε. Προσοχή γιατί το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο, όχι μόνο για την κορυφή, αλλά και για την ουρά της βαθμολογίας.
- Σήμερα στο γήπεδο Προκοπίου, στο γήπεδο Ηλίας Κουτσουφλάκη, έχουμε το καθηερωμένο τουρνοά στην μνήμη του Ηλία Κουτσουφλάκη, στο οποίο εκτός από την ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ θα πάρει μέρος και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ.
- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ συνεχίζουν την προετοιμασία τους, ώστε να είναι έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος (23 Σεπτεμβρίου) της Γ΄ Εθνικής, αλλά και για τους αγώνες Κυπέλλου. Μακάρι να πάνε όλα καλά για τις ομάδες μας και να μην έχουμε πάλι υποβιβασμό.