Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.
Καλή Παναγιά να έχουμε όλοι κι ας ευχηθούμε να μην έχουμε άλλες καταστροφές στην χώρα μας.

- Δεν ξέρουμε τι δεν καταλαβαίνουν μερικοί από αυτά που γράφουμε, γι΄ αυτούς που προκαλούν τις πυρκαγιές και την σχέση τους με το κράτος. Όπως γράψαμε, δεν είναι δικαιολογία να μιλάμε για οικοπεδοφάγους και άλλα σχετικά. Το κράτος φταίει και αυτοί οι οποίοι εισπράττουν από αυτό, για να μας προστατέψουν από τις φωτιές, σχεδιάζοντας τα προληπτικά μέτρα, κάνοντας μελέτες για ....
προστασία, εξοπλισμούς κλπ. Αυτή είναι η άποψή μας και αυτό θα το καταλάβετε, αν δοθούν στην δημοσιότητα με απλό και κατανοητό τρόπο, τα ποσά που έχουν δαπανηθεί, οι άνθρωποι που έχουν έμμισθες θέσεις, αλλά ακόμη κι αυτοί οι οποίοι ξοδεύουν χρήματα του κράτους για την πυροπροστασία κλπ.

- Ποδοσφαιρικά, βρισκόμαστε σε εξέλιξη της προετοιμασίας των ομάδων και φυσικά των μεταγραφών.  Σύντομα θ΄ ανακοινωθεί από την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ η ημερομηνία της κλήρωσης των πρωταθλημάτων και θα μάθουμε πως θα δημιουργηθούν και οι όμιλοι στην Β΄& Γ΄ Κατηγορία.

- Προσπάθεια να κατέβει ψηφοδέλτιο αντίπαλο ως προς το ψηφοδέλτιο Παπακωνσταντίνου γίνονται, αλλά ως συνήθως παραμένουν προσπάθειες.  Δεν είναι εύκολο να βρεις ανθρώπους οι οποίοι θα δεχθούν να θυσιαστούν μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν κάποιοι τον εγωϊσμό τους και τα βίτσια τους ή την κακία τους εναντίον του Παπακωνσταντίνου και των συνεργατών του.

- Αυτοί που θέλουν να μην γράφουμε την αλήθεια για την ομάδα τους και για τους τρόπους που την διοικούν, να φροντίσουν να κλείσουν τα δικά τους στόματα και να πάψουν να παριστάνουν τους γνώστες του ποδοσφαίρου, για να ικανοποιήσουν το ΕΓΩ τους. Εμείς αποδείξαμε πως για άλλους λόγους βρίσκονται στο χώρο και φυσικά δεν μπορούν να προσφέρουν το παραμικρό.
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ.