Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλή Κυριακή.
- Ο Τσίπρας αναλαμβάνει ευθύνες με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε την καταστροφή, την τραγωδία και τους νεκρούς, ρίχνοντας τις ευθύνες στα αυθαίρετα, στην πυροσβεστική, στην αστυνομία, στον καιρό και οπουδήποτε αλλού. Ο ίδιος αναλαμβάνει πρωτοβουλία λέει να διορθώσει τα πάντα, αλλά δεν μας λέει πως είναι αυτός που διέλυσε τα πάντα.

- Ο Παγώνης πάλι, αφού περάσει η Γιορτή της Παναγιάς, θέλει λέει να μας ξεσηκώσει για το θέμα της Δημοτικής Αγοράς στην Χαλκίδα!!! Μια ερώτηση για τον κύριο ...
Παγώνη τον δήμαρχό μας. Κύριε Παγώνη, γιατί δεν μας ξεσηκώσατε ενάντια στην υπηρεσία που δεν σας επιτρέπει να κάνετε έργα στον παραλιακό στο Λευκαντί, ο οποίος "φεύγει"  προς την θάλασσα;
Γιατί δεν μας ξεσηκώσατε για την παράκαμψη Χαλκίδας, την παράκαμψη του Βασιλικού και της Αρτάκης; 
Γιατί δεν μας ξεσηκώσατε για τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι δημότες;
Συμφέροντα φαίνεται πως υπάρχουν γύρω από την Δημοτική Αγορά κύριε Δήμαρχε και το έχουν καταλάβει όλοι!!!!!

- Ο ΛΗΛΑΣ αρχίζει αύριο προετοιμασία, αλλά την ώρα δεν είναι ανάγκη να την ξέρουν όλοι και μάλλον δεν θα δούμε και φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση. Νεαροί οι οποίοι είχαν δοθεί σε άλλες ομάδες, θα επιστρέψουν στον ΛΗΛΑ, για να βοηθήσουν. Να ευχηθούμε να μπορέσει αυτή η διοίκηση να πείσει και κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές, ώστε να μην μείνουν μόνοι τους οι νεαροί. 

- Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ πάντρεψε νέους με έμπειρους και δίνει πολύ βάρος στο να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα βγάζει στον αγώνα πάθος και δύναμη και θα παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ τα όποια αγωνιστικά κενά θα τα καλύψει, αφού χρόνος υπάρχει, αρκεί αυτοί οι οποίοι ανέλαβαν τα οικονομικά να είναι συνεπείς στις δεσμεύσεις τους. Αυτό πάντως που δείχνει ν΄ αλλάζει στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι η καλύτερες σχέσεις με άλλα σωματεία, κάτι που δεν είχαμε μέχρι σήμερα.

- Το ΑΥΛΩΝΑΡΙ με τον κ. Ντόβολη στον πάγκο, φόρτωσε πολύ εμπειρία και θα δούμε αν αυτή η συνταγή θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

- Επιμένουν κάποιοι να θέλουν την κατάργηση της Γ΄ Κατηγορίας, αλλά η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ δεν το συζητά πλέον αυτό το θέμα. Τώρα για την ΕΠΣΕ το θέμα είναι οι όμιλοι και φυσικά η διαδικασία ώστε να βγεί το πρόγραμμα αγώνων των πρωταθλημάτων.

- Υποψήφιος θα είναι ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου για την θέση του προέδρου της ΕΠΣ Εύβοιας κι ας διαδίδουν διάφορα κάποιοι. Ο πρόεδρος είναι πανέτοιμος, έχοντας δίπλα του τους καλύτερους και η 11άδα που θα κατεβάσει, θα σαρώσει. Άλλοι προσπαθούν να βρούνε κάποιον για να τον έχουν αντίπαλο στον Παπακωνσταντίνου, αλλά το μόνο που θα καταφέρουν, είναι να τον εκθέσουν.

- Η μη συμμετοχή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΥΡΙΠΟΥ στο πρωτάθλημα είναι αρνητική έκπληξη και πιστεύουμε πως ο κ. Σούλης Παππάς θα βρεί τον τρόπο να υπάρξει η ομάδα αυτή.

- Σε περίπου 15 μέρες θα έχουμε τους πρώτους αγώνες για το Κύπελλο Εύβοιας και είναι βέβαιο πως θα έχουμε εκπλήξεις. Κάποιοι θα δηλώσουν πως δεν τους ενδιαφέρει το κύπελλο, αλλά αυτό θα είναι δικαιολογία. Όποιος παίζει ποδόσφαιρο θέλει να κερδίζει και όχι να χάνει.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών είναι πλήρης σε όλα τα μέτωπα και πλέον όλοι περιμένουμε να τον δούμε και αγωνιστικά. Όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, θα δούμε την πραγματική εικόνα της κάθε ομάδας και τότε θα έχουμε πολλά να συζητήσουμε, αφού εκεί θα δούμε την διαχείριση, την αγωνιστικότητα και την επικοινωνιακή πρακτική. Εμείς το έχουμε ξαναγράψει πολλές φορές. Η κάθε διοίκηση έκανε ή θα κάνει τις επιλογές της και εκεί θα κριθεί.

- Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ είναι πλέον στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, αλλά συνεχίζει με την συνταγή που είχε στο τοπικό πρωτάθλημα. Λειτουργεί στο πρότυπο της οικογένειας και αυτό αποδίδει μέχρι έναν βαθμό. Ξέρουν όμως στην Ερέτρια πως σε ώρες κρίσης, αυτό δεν λειτουργεί. Μπορεί να μην θέλουν να το παραδεχθούν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Στο τοπικό είχαν την περιπέτειά τους, αφού πολύ εύκολα και απλά η ομάδα, από σύγχρονο τρένο το οποίο πήρε μια διαφορά 11 βαθμών από τον δεύτερο, ξαφνικά έγινε τρένο καρβουνιάρης και η διαφορά έγινε 1 βαθμός. Το πως και το γιατί το ξέχασαν όλοι. Ευχόμαστε το πάθημα να έγινε μάθημα.

- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ έρριξε χρήμα και τώρα περιμένει να δει αποτελέσματα. Έχουμε ξαναγράψει την άποψή μας και δεν θα την επαναλάβουμε. Όλοι θεωρούν φαβορί την ΑΡΤΑΚΗ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτό ούτε κακό είναι, ούτε παράλογο. Έχει την λογική του και έχει και το κόστος του. Για μας το θέμα είναι τι θα γίνει με την ομάδα, αν με αυτό το μπάτζετ και αυτό το ρόστερ δεν πιάσει τον στόχο.

Καλή σας μέρα και να περνάτε όμορφα.