Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Έχουμε την άποψη, πως όποιος ξέρει να διαβάζει σωστά, ξέρει πλέον ποιο είναι το αύριο του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το έχουμε γράψει πολλές φορές. Δεν φταίνε όλοι για τα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα.
Φταίνε μονίμως τα ίδια πρόσωπα, τα οποία θέλουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στα χαμηλά, επειδή εκεί μπορούν να σταθούν τα πρόσωπα αυτά. Αν ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πει να κάνει ένα βήμα για τις επαγγελματικές κατηγορίες, τότε αυτοί θα βάλουν τις....
τρικλοποδιές.
Δεν μπορούν στα ψηλά οι κύριοι αυτοί και έτσι παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες τους, επειδή το θέλουν και οι 20-30 που πάνε και τους ψηφίζουν.
Ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και σε 2-3 χρόνια να την οδηγήσει στην Γ΄ Εθνική. Για να το πετύχει αυτό, πρέπει να απομακρύνει από την ομάδα ποδοσφαιριστές και παράγοντες οι οποίοι έχουν εξαρτήσεις από πρόσωπα και καταστάσεις και να δημιουργήσει μια ομάδα, με ανθρώπους που θα τιμήσουν την φανέλα.
Πιστεύουμε πως ο κ. Μπλέτσας κάποια στιγμή θα μιλήσει και ίσως τότε να μάθουμε πολλά.
Φυσικά καλές υπηρεσίες στην ομάδα θα πρόσφεραν αν μιλούσαν και οι κύριοι Τόλιας, Τσαγκάρης και Στούπας. Ίσως οι δύο πρώτοι να το έκαναν σε μια ανοιχτή συζήτηση και χωρίς μαγκιές και το κάτσε κάτω εσύ.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να βρει τον δρόμο του, αλλά ξεκινώντας από το μηδέν, ώστε σε 2 - 3 χρόνια να ανέβει κατηγορία.
Το θέλει κανείς;