Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Όχι κι έτσι...

Γατάκια καλημέρα. Είπαμε να λέτε, αλλά όχι τόσες μαλακίες μαζεμένες, γιατί το καλοκαιράκι δεν τελείωσε ακόμη. Φαίνεται πως τα καιρικά φαινόμενα σας πείραξαν, εκτός κι αν έχετε κι εσείς κάποιο σύνδρομο, όπως ο δήμαρχος κ. Παγώνης με την Δημοτική αγορά!!!!!
Τέλος πάντων.  Κύριοι, ελάχιστα μας ενδιαφέρει αν ο κάθε ποδοσφαιριστής που θεωρεί τον εαυτό του Μέσι, θα παίξει ή όχι στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Το θέμα μας δεν είναι ο ποδοσφαιριστής, αλλά....
ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ως ομάδα.
Κύριοι, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Δεν είναι δυνατόν αυτή η ομάδα να πληρώνει περισσότερα από 10.000 ευρώ σε 4 - 5 ποδοσφαιριστές οι οποίοι δυστυχώς δεν καταφέρνουν να πείσουν ούτε συγγενείς και φίλους να πάνε στο γήπεδο να τους χειροκροτήσουν.
Ας λέει ο καθένας όσα θέλει. Εμείς επιμένουμε στην άποψή μας.
Πληρώνεις για ποδοσφαιριστές, αλλά έχεις και απαιτήσεις.
Το να ζητούν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να πάρουν 15.000 ευρώ, είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να καταλάβουν πως δεν αξίζουν αυτά τα χρήματα κι αν τα πάρουν δεν είναι ερασιτέχνες, αλλά φουλ επαγγελματίες!!!!
Αν το εισιτήριο για έναν αγώνα είχε 10 ευρώ, η ομάδα θα έπρεπε να κόψει 1.500 εισιτήρια σε όλο το πρωτάθλημα για να πληρώσει τον ποδοσφαιριστή!!!! Ας πούμε πως θα δώσει 15 αγώνες στην έδρα της. Θα πρέπει ο κάθε ποδοσφαιριστής που ζητάει αυτά τα χρήματα, να οδηγεί προς το γήπεδο τουλάχιστον 100 φιλάθλους!!!!
Είναι γνωστό πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με πολλούς ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές έκοβε σε κάθε αγώνα συνολικά 100 εισιτήρια κι αυτά των 5 ευρώ!!!!
Λοιπόν ας θυμώσει όποιος θέλει.
Ο κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να ζητάει ότι θέλει, αλλά θα πρέπει να αξιολογηθεί και με το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Αν δεν μπορεί, τότε αυτός που του τα δίνει είναι μαλάκας ή άσχετος ή ψωνάρα.
Επιμένουμε. Δημιουργήστε μια νέα ομάδα, χωρίς ποδοσφαιριστές που δεν λειτουργούν ως ερασιτέχνες, αλλά και ως επαγγελματίες δεν μπορούν να ανταποδώσουν τα ανάλογα.
Όποιος θέλει να υπάρχει η ομάδα, για να οικονομάνε 5 - 6 και να κάνουν τις δουλίτσες τους κάποιοι, ας πληρώσει, αλλά να ξέρει πως θα φύγει νύχτα, όπως έφυγαν και οι πρώην και οι τέως.