Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Η άποψή μας

Γνωρίζουμε καλά το τι συμβαίνει με αυτούς "που αγαπούν πολύ και θέλουν το καλό" του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν τσιμπάμε.
Μονόδρομος η λύση και όχι ασπιρίνες όταν η ομάδα είναι στην εντατική.
Το μια στο καρφί και μια στο πέταλο, το μια ζέστη μία κρύο, εμείς δεν το γουστάρουμε και δεν θα μπούμε σ΄ αυτά τα παιχνιδάκια.
Δεν μας ενδιαφέρουν οι συμμαχίες, τα παραμάγαζα και όλοι αυτοί οι οποίοι πήραν την μπουκίτσα τους από την ομάδα και την έφεραν εδώ που....
είναι σήμερα.
Όποιος έχει αρχ....α να δώσει στην δημοσιότητα τις συμφωνίες και να τελειώνουμε.
Όποιος δεν κάνει παιχνιδάκια με την ομάδα να πει ονοματάκια.
Όποιος θέλει να παριστάνει τον παράγοντα, για να πηγαίνει στα στέκια για να λέει τα πάντα, ας αναλάβει ο ίδιος τις ευθύνες και το κυριότερο ας βάλει ο ίδιος χρήματα.
Όποιος μπορεί να πληρώσει και να φέρει ποδοσφαιριστές, ας το κάνει, όπως το έκαναν κι άλλοι στο παρελθόν και είδαμε τι έγινε.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλά θα κάνουν μερικοί να σταματήσουν τα παιχνιδάκια τους, για να μην βρεθούν σε δύσκολη θέση.
Εμείς χάρες δεν θα κάνουμε. Μας στενοχωρεί το ότι ο κ. Βαλάντης Μπλέτσας είναι δίπλα σε ανθρώπους οι οποίοι θέλουν μαγαζάκι τους τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα μας ενοχλήσει αν τελικά του φορτώσουν όλες τις ευθύνες.
Εμείς δεν κρυβόμαστε. Θα στηρίξουμε κάθε προσπάθειά του, αν είναι προς την κατεύθυνση να γίνει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ μια ομάδα με αύριο, χωρίς παρατρεχάμενους και χωρίς αυτούς που παίρνουν από τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ αντί να δίνουν.
Πουθενά δεν πάει αυτός ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ των τελευταίων χρόνων. Για πλάκα μας έχουν όλοι.
Το μόνο που θα κάνουν είναι να βάζουν λίγα ευρώπουλα και να κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλί.