Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα.
- Θα ξεκινήσουμε σήμερα με το τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη ΗΛΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗ. Κάθε χρόνο η ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ διοργανώνει αυτό το τουρνουά για να τιμήσει την μνήμη ενός ανθρώπου του ποδοσφαίρου, ενός ανθρώπου της ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ, ενός ανθρώπου ο οποίος είχε περάσει το μήνυμα, πως σημασία έχει το να παίζουν τα παιδιά ποδόσφαιρο και όχι σε ποια κατηγορία παίζουν. Μπάλα παίζουμε και στην Α΄ Κατηγορία και στην Β΄και στην Γ΄ έλεγε ο Ηλίας Κουτσουφλάκης. Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που έφυγε νωρίς από την....
ζωή και η ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ πέρα από το να τιμά την μνήμη του, θα πρέπει και να αναβαθμίσει το τουρνουά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση της ομάδας για την φιλοξενία και να ευχηθούμε η ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Ελάχιστοι βρέθηκαν στην κερκίδα, αλλά ήταν άδειες και οι καρέκλες που βρισκόταν εντός γηπέδου!!!
Αρνητική έκπληξη γι μας η απουσία παραγόντων της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, του Συνδέσμου διαιτητών, του Συνδέσμου προπονητών, αλλά και παραγόντων άλλων ομάδων.
Πιστεύουμε πως ο ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ αξίζει κάτι καλύτερο και πρέπει ΟΛΟΙ να φροντίσουμε στην αναβάθμιση του τουρνουά.
Να σημειώσουμε πως είχαμε δύο αγώνες. Στην αρχή αγωνίσθηκαν παλαίμαχοι της ΑΙΔΗΨΟΥ και ΔΟΞΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ με το τελικό σκορ 3 - 3 και τον Διαμαντή Κουτσουφλάκη να πετυχαίνει δύο υπέροχα γκολ και να αποδεικνύει πως αυτός που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο και να κατέχει την τέχνη του γκολ δεν ξεχνά ποτέ.
Στην συνέχεια παρακολουθήσαμε τον αγώνα ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ  0 - 6 με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ να παρουσιάζει ένα καλό σύνολο με πολύ τρέξιμο και με ομαδικό ποδόσφαιρο κέρδισε τις εντυπώσεις. Εκπληκτικοί οι νεαροί και όλα δείχνουν πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ στο πρωτάθλημα θα βγάζει μάτια και οι αντίπαλοι θα έχουν πολλές δυσκολίες.
Η ΔΟΞΑ έδειξε πως θα είναι μια καλή ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας.
Θα μας δοθεί η ευκαιρία να γράψουμε περισσότερα για το τουρνουά στη μνήμη του ΗΛΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗ και θα κλείσουμε γράφοντας πως αυτό το τουρνουά θα πρέπει ν΄ αναβαθμισθεί κι τρόποι υπάρχουν.