Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
- Θα ήθελα να ξεκινήσουμε την καλημέρα μας, με μια ευχή προς έναν διαιτητή ο οποίος για πρώτη φορά θα μπει σε γήπεδο να σφυρίξει ως πρώτος διαιτητής σε αγώνα ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ. ....
Ο διαιτητής θα είναι ο κ. Γιώργος Λάμπρου. Καλός διαιτητής και καλό παιδί. Κύριε Λάμπρου όλα θα πάνε καλά. 
Να ξέρετε πως σας συνοδεύουν οι ευχές όλων και ιδιαίτερα όλων αυτών που πιστεύουν στις δυνατότητές σας. 
Να έχετε το άγχος του πρωτάρη, αλλά μέχρι εκεί.
 Δίπλα σας κύριε Λάμπρου θα έχετε βοηθό ένν φίλο σας. Τον κ. Κώστα Κωνστάντιο. 
Αυτό σημαίνει πως δεν είσθε μόνος. Καλή επιτυχία κύριε Λάμπρου και να κάνετε μια από τις καλύτερες διαιτησίες.
- Λοιπόν σήμερα και αύριο έχουμε στην Εύβοια αγώνες Κυπέλλου. Σημαντικά παιχνίδια όλα, αλλά σήμερα ξεχωρίζει το ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ ενώ την Κυριακή το ΚΑΡΥΣΤΟΣ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ.
- Την Κυριακή έχουμε στα Ψαχνά τον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ για το SUPER CUP. Δύσκολος αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες οι οποίες είναι στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ και θα θελήσουν να δείξουν κάποια πράγματα. Δεν ξέρουμε πόσο έτοιμες θα είναι οι δύο ομάδες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε 15 μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα.Τον αγώνα αυτόν θα το σφυρίξει ο κ. κασομούλης, με βοηθούς τους κυρίους Κωνστάντιο και Πριόνα.
- Επιμένουν κάποιοι να προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στον κύριο Φάνη Σπανό και να ανεβάσουν τις μετοχές άλλου, αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν πως αυτός ο άλλος δεν θα γίνει ποτέ δήμαρχος, ποτέ αντιπεριφερειάρχης, ποτέ Περιφερειάρχης. Το γιατί το ξέρουν και οι πέτρες. Στο τέλος να ξέρετε πως θα τους βρούμε στα τέσσερα γιατί το άδικο δεν το θέλει ο Θεός και θα τους τιμωρήσει. 
- Αυτός ο ΔΟΠΑΧ ή πως αλλιώς τον λένε με τον κύριο Ανυφαντή, μήπως μπορεί να πει δημόσια τι χρήματα έχει μοιράσει και σε ποιά ΜΜΕ; Το ρωτάμε γιατί λέει κι ευχαριστώ όταν του δίνουν μικρόφωνο και θέλει να μας πείσει πως εκτιμούν το έργο του!!! Κύριε πόσο κόστισε η κάθε φορά που πήρατε τον λόγο;
- Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε όλοι και προσοχή γιατί πλησιάζει η ώρα της προκήρυξης των Εθνικών Εκλογών.