Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλημέρα και καλό Φθινόπωρο και δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως θα έρθει νωρίς ο Χειμώνας, αν και με τους Τσίπρα και Καμμένο τίποτα πλέον δεν είναι απίθανο.
- Είχαμε χθες τις κληρώσεις όλων των...
πρωταθλημάτων και της Γ΄ Φάσης του Κυπέλλου, αλλά και του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Θα μας επιτρέψετε να δυο λόγια για ένα μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ, έναν φίλο και άνθρωπο πάνω απ΄ όλα, ο οποίος ζει μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και χθες απουσίαζε από την εκδήλωση της ΕΠΣΕ. 
Αυτός είναι ο κ. Νίκος Δαφνής και συγχαρητήρια στον κύριο Γιάννη Παπακωνσταντίνου ο οποίος δεν τον ξέχασε και αναφέρθηκε στον Νίκο, αλλά και στον προπονητή της Ερέτριας τον κύριο Δημήτρη Βαλκάνο ο οποίος όχι μόνο αναφέρθηκε στον κύριο Δαφνή και του ευχήθηκε περαστικά, αλλά του αφιέρωσε την πλακέτα που πήρε ως καλύτερος προπονητής της Α΄ Κατηγορίας για την περίοδο 2017-2018.
Ο κ. Νίκος Δαφνής είναι φίλος και πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει να ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία του  και σύντομα θα επιστρέψει υγιής και να τον δούμε στα γήπεδα.
Την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ξεχωρίζουν δύο αγώνες, αφού θα συναντηθούν  ΑΡΤΑΚΗ - ΑΥΛΩΝΑΡΙ και ΛΗΛΑΣ - ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ. 
Την 2η αγωνιστική έχουμε το ΑΥΛΩΝΑΡΙ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ και την 3η αγωνιστική ΛΗΛΑΣ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Την 4η αγωνιστική έχουμε ματσάρα αφου η ΑΡΤΑΚΗ θα υποδεχθεί τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ.
Να ευχηθούμε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά και χωρίς τραυματισμούς.