Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Καλή σας μέρα φίλες και φίλοι αναγνώστες και να έχετε την υγεία σας.
Δεν υπάρχει καλύτερο αγαθό από την υγεία, όσο κι αν χτυπιόμαστε.
Όσα λεφτά, όση περιουσία κι αν αποκτήσει κανείς, αν δεν έχει την υγεία του, άλλοι θα τα χαρούν.
- Ας στείλουμε την καλημέρα μας στον αντιπεριφερειάρχη ...
τον κύριο Φάνη Σπανό και να του πούμε πως τελικά οι μάσκες κάποιων κυρίων έπεσαν και σήμερα θα τα γράψουμε όλα.
Αγαπητέ Φάνη, εμείς πιστεύουμε σ΄ εσένα και σε όλα αυτά που πρεσβεύεις. Δεν αμφισβητήσαμε ποτέ τις ικανότητές σου, την ειλικρίνειά σου και την καθαρότητα των λόγων σου.
Τώρα βρέθηκες ανάμεσα σε αυτούς οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν με τον κύριο Παγώνη τον κύριο Καθαροσπόρη και την υπόλοιπη παρέα και σε αυτούς που ανέλαβαν την προπαγάνδα και να ρίξουν λάσπη στο πρόσωπό σου. Δεν έχεις πρόβλημα. Δεν έχεις πρόβλημα γιατί τα ξέρεις όλα. Ξέρεις πως όλοι αυτοί έχουν συμφέροντα και θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον Δήμο, αφού αυτοί πουλάνε και ο Δήμος αγοράζει. Είναι πολλά τα λεφτά Φάνη και φαίνεται πως τους είσαι εμπόδιο στα σχέδιά τους. 
Είναι ικανοί να προσπαθήσουν να σε κάνουν και υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, αρκεί να μην διεκδικήσεις να γίνεις δήμαρχος Χαλκιδέων. 
Εμείς έχουμε μια ερώτηση για να μην αρχίσουν να λένε τις μαλακίες τους.
Ας δώσουν στην δημοσιότητα τα χρήματα που εισέπραξαν από τον Δήμο Χαλκιδέων, από τότε που ανέλαβε ο κύριος Παγώνης μέχρι σήμερα.
Να το κάνουν ΟΛΟΙ αυτοί οι οποίοι σήμερα ρίχνουν λάσπη και προσπαθούν να πείσουν εσένα Φάνη Σπανέ, να μην είσαι υποψήφιος, αφού δεν δέχθηκες να έχεις στο ψηφοδέλτιο κάποια άτομα.
Καθαρές κουβέντες φίλες και φίλοι αναγνώσεις.
Κανένας επιχειρηματίας, κανένα ΜΜΕ, κανένας δημοσιογράφος και κανένα κόμμα, δεν θα πείσει τον Φάνη Σπανό να πουλήσει τους φίλους του, να πουλήσει  τους ανθρώπους που τον πίστεψαν, να πουλήσει όλους αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν.
Η παρέα των επιχειρηματιών, των βουλευτών, των δημοσιογράφων και των αυτοδιοικητικών, οι οποίοι θέλουν να ελέγχουν τον Δήμο Χαλκιδέων, ας ψάξουν αλλού για μαλάκες.
Ο Φάνης Σπανός δεν πουλάει την ψυχή του, δεν πουλάει αυτούς που πραγματικά τον στηρίζουν και δεν θα γίνει ποτέ το χαλί για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα κάποιων.
Αν κάποια στιγμή για κάποιον λόγο δεν αντέχει τις πιέσεις, ας βγει να μιλήσει στον κόσμο κι ας επιλέξει αυτός αν θα σκύψει το κεφάλι του ή θα το κρατήσει ψηλά.
Το θέμα τώρα άνοιξε και σήμερα θα γράψουμε πολλά.
Φάνη, καλημέρα.