Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΠΡΟΣ : 1. ΔΙΟΙΚΗΤΗ Δ.Ε.Η./ κ. Παναγιωτάκη       
              2. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
              3. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ/Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη Κώστα.
/Αντιπεριφερειάρχη κ. Σπανό Φάνη.
               3. ΠΡΌΕΔΡΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ/κ.Πιλάτη  


Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι, πρώην Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, σας δηλώνουμε ότι, κατά το συμβούλιο της 20ης Αυγούστου 2018 δεν παρευρεθήκαμε, για....
πολιτικούς λόγους και πάντως ανεξάρτητους των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης.
Παρ΄ όλα αυτά θεωρούμε ηθικό χρέος να υπερθεματίσουμε υπέρ της 192/2018 απόφασης της συγκεκριμένης συνεδρίασης, ήτοι «Σχέδιο Παροχής Υπηρεσιών Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης, Φροντίδας και Παραμονής» του Σωματείου Άγγελοι στη Γη.
Οι «Άγγελοι της Γης» είναι η μοναδική δομή στην περιοχή του Δήμου μας με εξειδίκευση στη φροντίδα παιδιών-εφήβων-ενηλίκων με ειδικές ικανότητες.
Το αίτημά τους για παραχώρηση χώρου, από τη ΔΕΗ στη θέση Μπρινιάς-πρώην Λιγνιτωρυχείο, σ΄ ένα κτίσμα 250 τ.μ., είναι το ελάχιστο σε σχέση με το στόχο του Σωματείου. 
Για μας αποτελεί προτεραιότητα η με όποιο τρόπο συνδρομή στο σωματείο «Άγγελοι της Γης» του δήμου Κύμης-Αλιβεριου και συνεπώς δηλώνουμε τη συναίνεσή μας  στην 192/2018 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αλλά και την με κάθε τρόπο αρωγή μας στο έργο του εν λόγω σωματείου.

Δημήτρης Θωμάς
Μπάτσα-Θωμά Αρετή, Ντόβολης Βασίλειος, Μέξη Μαργαρίτα,  Ντούρας Ευστράτιος, Κιούσης  Νικολαος,  Μπουρίκας Δημήτριος, Βλάχος Αναστάσιος, Ποθητάκης Άγγελος, Παππάς Βασίλειος