Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα

Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα.
- Μέγα θέμα με τον κ. Φάνη Σπανό. Απαρηγόρητος είναι ο αντιπεριφερειάρχης και κλαίει μέρα νύχτα, αφού δεν τον θέλουν οι γνωστοί άγνωστοι για δήμαρχο, δεν του δίνει στήριξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν τον στηρίζουν οι δημότες, δεν θέλει κανείς να μπει στο ψηφοδέλτιό του και άλλα τέτοια σχετικά!!!! Τελικά μας κάνουν πλάκα; Που και πότε τα ανακάλυψαν όλα αυτά; Τι όνειρο είδανε αυτοί που πιέζουν τον κ. Σπανό για να τους έχει στο ψηφοδέλτιό του; Κύριοι ο κ. Σπανός, ο Φάνης για τους πολίτες, θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων, τα πόδια σας να χτυπάτε κάτω εσείς οι λίγοι, οι οποίοι τον....
θέλετε να είναι φερέφωνό σας. Αργότερα περισσότερα.
- Σήμερα η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ, αλλά και των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Φανταστείτε να δούμε 1η αγωνιστική ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ και ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Ποτέ μην λέτε ποτέ, γιατί κανείς δεν ξέρει που θα καθίσει η μπίλια. Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ θα έχει σήμερα την τιμητική της και σίγουρα θα δημιουργηθούν και πολλά πηγαδάκια μεταξύ των παραγόντων.
- ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και ΕΡΕΤΡΙΑ σε καμία περίπτωση δεν θα έχουν στόχο την πρήτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία, αν η απόφαση της ΕΠΟ είναι να υποβιβασθούν 4 - 5 ομάδες από τον όμιλο. Αν η απόφαση είναι να μην υποβιβασθεί καμία, τότε οι ομάδες μας θα πανηγυρίζουν από τώρα και χωρίς άγχος θα προσπαθήσουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να πείσουν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο.
- Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ χωρίς να δείξει κάτι το ιδιαίτερο πήρε την πρόκριση από τον ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ και συνεχίζει στο κύπελλο Εύβοιας. Ο συμβιβασμός σε πολλά ζητήματα είναι καλό να υπάρχει, αλλά όχι στο ποδόσφαιρο. Στο ποδόσφαιρο όποιος κάνει συμβιβασμούς στο τέλος χάνει. Αυτό είναι καρατσεκαρισμένο και το ξέρουν όλοι. Όταν ένας ποδοσφαιριστής λέει την άποψή του για έναν προπονητή, όσες συγνώμες κι αν πει, η άποψή του δεν αλλάζει και το ίδιο ισχύει και για έναν προπονητή. Η συνέχεια θα δούμε ποιον θα δικαιώσει.
- Ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ θα προσπαθήσει να στήσει μια νέα ομάδα και να κοιτάξει το μέλλον και αν προσέξει θα καταφέρει α έχει ένα καλό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα, αφού δυστυχώς πολλές είναι οι αδύναμες ομάδες. Αν πάντως και αυτή η νέα προσπάθεια της ομάδας του Αλιβερίου δεν συγκινήσει τον κόσμο για να πάει στο γήπεδο, τότε θα έρθει η απογοήτευση.