Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Προσοχή εκεί στην ΕΡΕΤΡΙΑ

Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν σας κρύψαμε ποτέ κάτι και δεν θα το κάνουμε και τώρα.
Μπορεί να μην ανήκουμε σ΄ αυτούς που αγαπούν την ομάδα της Ερέτριας, μπορεί να μην έχουμε λεφτά για να δώσουμε στην ομάδα, μπορεί να μην είμαστε μέλη του ΔΣ για τα μάτια του κόσμου, μπορεί να μην έχουμε την ενημέρωση που έχουν άλλοι, αλλά ξέρουμε αλήθειες και θα τις γράψουμε.
Η ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ερέτριας ΕΜΠΛΕΞΕ. Έμπλεξε και δύσκολα θα ξεμπλέξει.
Έμπλεξε με "παράγοντες" οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους....
πήγαν κοντά στην ομάδα.
Έμπλεξε με αυτούς οι οποίοι θέλουν τις κλίκες και τις τροφοδοτούν.
Έμπλεξε με αυτούς οι οποίοι "παίζουν"  αλλά όχι στον αγωνιστικό χώρο.
Έμπλεξε με αυτούς οι οποίοι θέλουν να ελέγχουν αγωνιστικά τους ποδοσφαιριστές.
Ο πρόεδρος κύριος Θέμης Κοντσιλίδης ξέρει τα πάντα και τα ξέρει καλά. Το τι θα κάνει δεν το ξέρουμε και δεν είναι δικό μας θέμα. Εμείς θα περιμένουμε. Θα περιμένουμε να δούμε μέχρι που θα το πάνε κάποιοι και πόσο δέσμια είναι η διοίκηση.
- Θ΄ απευθυνθούμε στον προπονητή κύριο Δημήτρη Βαλκάνο τον οποίο σεβόμαστε και εκτιμάμε. 
Αγαπητέ Δημήτρη, είχες κι εσύ μεγάλη συμμετοχή στην πορεία και άνοδο της ομάδας και κανείς δεν το αμφισβητεί. Είναι άδικο εσύ να προετοιμάζεις την ομάδα για να παίξει ποδόσφαιρο και άλλοι να την προετοιμάζουν για "να μην παίζει". Να προσέχεις και στο θέμα της επιλογής ποδοσφαιριστών. Εύκολα μπορεί ένας προπονητής να λέει δεν υπολογίζω κάποιον ποδοσφαιριστή, αλλά πολύ εύκολα μπορεί να κάνει λάθος και να υπολογίζει σε κουτσά άλογα.
- Θ΄ απευθυνθούμε και στον Γενικό Αρχηγό κύριο Πέτρο Κακαβά, τον οποίο επίσης σεβόμαστε και εκτιμάμε. 
Αγαπητέ Πέτρο τα έχεις δώσει όλα για την ομάδα, σε όλα τα επίπεδα. Ευχόμαστε να μην απογοητευτείς και να μην μείνεις μόνος σου. Είναι καλύτερα πάντως να βάλεις τώρα τα πράγματα στην θέση τους, παρά να περιμένεις την συνέχεια.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς αυτιά δεν χαϊδεύουμε και ούτε θα γράψουμε παραμύθια. Τέτοια θέλουν ίσως κάποιοι ποδοσφαιριστές και κάποιοι παράγοντες, αλλά δεν τους ακολουθούμε. Υπάρχουν πρόθυμοι πολλοί και θα το κάνουν.