Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Από την Δευτέρα 1 Απριλίου

Τι λέγαμε; Λέγαμε  πως  σύντομα θα καταλάβουν όλοι, πως στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, ο προεκλογικός αγώνας, θ΄ αποκτήσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αφού οι δημότες δεν είναι δεδομένοι και δεν θα τους πείσει κανείς με ψέματα και υποσχέσεις.
Κάποιοι θα διαπιστώσουν πως δεν θα βρούνε ανοιχτές πόρτες για να γίνουν αυτοί δημοτικοί σύμβουλοι και να πουλάνε μούρη, αφού πρώτα πούλησαν την ιδεολογία τους, πούλησαν αυτούς που τους βοήθησαν και αυτούς στους οποίους είχαν ....
στηρίξει τα πάντα. 
Οι 27 δημοτικές κοινότητες του Δήμου, θα δώσουν σκληρή απάντηση σ΄ αυτούς που για 5 χρόνια τους είχαν ξεχάσει και τώρα τρέχουν να τους πούνε πως θα φροντίσουν γι΄ αυτούς τα επόμενα 4 χρόνια.
Οι υποψήφιοι τρέχουν στις εκκλησίες, αλλά κανείς δεν φρόντισε ώστε να αναπτύξει τον θρησκευτικό τουρισμό. 
Οι υποψήφιοι πάνε κάθε μέρα στα γήπεδα ποδοσφαίρου, αλλά ως τουρίστες, αφού ποτέ δεν φρόντισαν για τον αθλητισμό. Χωρίς ομάδες η Δημοτική Ενότητα Διρφύων στο πουθενά οι ομάδες στην Δημοτική Ενότητα Μεσσαπίων και δυστυχώς η Δημοτική Αρχή σφυρίζει αδιάφορα.
Χαρακτηριστικά τα σχόλια φίλων της Δημοτικής Αρχής οι οποίοι έφτασαν να λένε και να το γράφουν στο fb πως ομάδα του Δήμου δεν θα διεκδικήσει την νίκη από ομάδα άλλου Δήμου, για να μην βοηθηθεί έτσι ομάδα των Ψαχνών!!!!! Τι άλλο να πούνε δηλαδή για να διαπιστώσει κανείς για τις ευθύνες που έχουν κάποιοι, για τις θέσεις που βρίσκονται ομάδες αυτού του Δήμου;
Χθες το βράδυ σε συζήτηση που είχαμε με υποψήφιους συμβούλους της παράταξης της κυρίας Γκόγκου, πληροφορηθήκαμε για το πρόγραμμα που έχουν για τον αθλητισμό και σύντομα θα το κάνουν γνωστό στους δημότες.
Μακάρι όλα αυτά που μας είπανε να τα εντάξουν στο πρόγραμμά τους και φυσικά να το υλοποιήσουν.