Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Η μάχη των Δημοτικών Εκλογών

Φουντώνει η μάχη για τις δημοτικές εκλογές και όλοι υποψήφιοι προσπαθούν να πείσουν τους δημότες - ψηφοφόρους. Η αλήθεια είναι πως οι σημερινοί δήμαρχοι προσπαθούν με διάφορα κόλπα να εμφανίσουν τον εαυτό τους ως τους καλύτερους, θέλουν όμως να μην μιλάει κανείς για την αδιαφορία τους για την καθημερινότητα, τα 5 χρόνια που πέρασαν.
Αυτό θα πρέπει να το αναδείξουν οι άλλοι υποψήφιοι και να έχουν επιχειρήματα ....
για τα όσα δεν έγιναν από τους δημάρχους και γι΄ αυτά που οι ίδιοι μπορούν να πετύχουν.
Μέχρι σήμερα το παιχνίδι δεν έχει μπει σε αυτό το επίπεδο, αλλά πιστεύουμε πως Απρίλιο και Μάιο όλα θ΄ αλλάξουν και ο προεκλογικός λόγος θα δώσει το δικαίωμα στους υποψηφίους να αποδείξουν πως έχουν όραμα, έχουν σχέδιο, έχουν τις λύσεις.
Στο Δήμο Χαλκιδέων πάντως μάλλον θα περάσουμε σε άλλο επίπεδο, αφού όλα δείχνουν πως Παγώνης και Καθαροσπόρης έχουν πολλά να πούνε ο ένας για τον άλλον.
Στο Δήμο Ερέτριας η δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ, έχει ανακοινώσει πολλούς υποψηφίους, ενώ δεν έχουν κάνει το ίδιο οι άλλοι υποψήφιοι. Πολλοί λένε πως στην Β΄ Κυριακή θα περάσει ένας από την Ερέτρια και ένας από την Αμάρυνθο.
Στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων έχουμε μεγάλη μάχη και η οποία θα κρατήσει μέχρι την τελευταία μέρα, μέχρι δηλαδή την Κυριακή των εκλογών. Ο νυν δήμαρχος κύριος Ψαθάς προσπαθεί να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, στον δημόσιο διάλογο και φυσικά στις επαφές του ίδιου αλλά και των υποψηφίων συμβούλων της παράταξής του με τους δημότες, λένε πολλά και διάφορα.