Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Σκέψεις και Απόψεις !!!!!!

Αισθανόμενος ως Πρόεδρος της Ένωσης διαβάζοντας κείμενο του κ. Γιωτα Γιωργου Starsports, να γράψω δυο κουβέντες και σε άσχημη χρονική και προσωπική στιγμή για εμένα !
Παίρνοντας την πάσα Και προ πάντων θέλοντας να στηρίξω το ποδόσφαιρο και τους λειτουργούς του εκφράζω για ακόμη μια φορά την δυσαρέσκεια μου για τα σχόλια που κυρίως απευθύνονται στην Διαιτησία και όχι στις μικρότητες και τα λάθη των ποδοσφαιριστών των προπονητών η των παραγόντων μη βλέποντας συνολικά το άθλημα του Ποδοσφαίρου ....
και την παθογένεια του και λέγοντας ότι την παραφωνία την δημιουργούμε εμείς και την ικανότητα την καταδικάζουμε πάλι όλοι εμείς χωρίς να αντιλέγουμε ότι δεν κάνουμε η κάνουνε λάθη τα οποία κρίνουμε όλοι εκ των υστέρων !
Και αν ακυρώθηκε ένα γκολ από οφσάιντ ακυρώθηκε από τον Επόπτη και όχι από τον Διαιτητή και σε άλλο παιχνίδι !
Και πως καταδικάζουμε έναν Διαιτητή ως ανίκανο όταν παίζει κρίσιμα παιχνίδια της κατηγορίας του και συνεχίζει να παίζει στο Ελληνικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα χωρίς να υπάρχει πρόβλημα και στην Εύβοια θα πρέπει να ασχοληθούμε γιατί παίζει και δεν κάνει άρα φταίει η ΕΔ και η ΕΠΣΕ !!!!
Λυπάμαι ειλικρινά που καταδικάζεται - καταδικάζουμε με εύκολο τρόπο το ποιο δύσκολο λειτούργημα στο ποδόσφαιρο και βλέπετε ότι σε λίγο καιρό θα φέρνουμε και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να παίζουν διαιτητές ποιοι !!!
Για να αναρωτηθούμε όλοι μας όταν καλούμε για σχολή Διαιτησίας και δεν δηλώνουν πάνω από πέντε άτομα ;;; 
Και θα έλεγα ειρωνεύοντας γιατί κύριε Torra και Torra εσείς που τα κάνετε όλα σωστά δεν ερχόσαστε να γίνεται Διαιτητές για να καταλάβετε τι εστι ...........!!!
Τελειώνοντας θα επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι δεν διαπραγματευόμαστε την τιμιότητα μας !
Επίσης θα συνεχίζουμε να επικοινωνούμε και να επιμένουμε ότι όλοι στο ποδόσφαιρο είμαστε ένας συνδετικός κρίκος της αλυσίδας Παράγοντες - Προπονητές - Παίχτες - Διαιτητές.
Άλλωστε το ποδόσφαιρο έχει χαρακτηριστεί ως άθλημα των Λαθών !
Οτιδήποτε άλλο όλοι γνωρίζεται ότι είμαστε πολέμιοι του !!!

Υ.Γ 1. Ποτέ δεν θα πω ότι δεν γίνονται λάθη αλλά εσείς που βρίζετε και απαξιώνεται θα έλεγα να δείτε το πρόσωπο σας στον καθρέφτη για να δείτε πόσο τίμιοι είστε στα καθήκοντα σας !!!

Υ.Γ 2 . Ποτέ δεν κρίνω και δεν θέλω να κρίνω δημοσιογραφικά σχόλια απλά περνώντας αφορμή απ αυτά θέλω να διευκρινίζω κάποιες ποδοσφαιρικές ιδέες και σκέψεις που μας αντιπροσωπεύουν ως Παράγοντες του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου

Υ. Γ 3. Πως είναι δυνατόν την μια μέρα να είναι γιορτή και αναβαθμισμένο το Κύπελλο κατά κοινή ομολογία από όλους τους εμπλεκόμενους και την επόμενη να γίνεται έκτρωμα !!!

Με εκτίμηση

Παπακωνσταντίνου 
Γιάννης