Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Τώρα τι έχουν να πούνε αυτοί που πίστευαν πως μπορούσαν να γίνουν οι σωτήρες του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;
Τι θα πούνε τώρα που ο ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ κέρδισε τον ΗΛΥΣΙΑΚΟ;
Τι θα πούνε τώρα που ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θέλει 3 νίκες σε 3 αγώνες, αφού αν δεν κερδίσει την Κυριακή στον ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ κατά 99% θα τον περάσει και η ΚΟΡΙΝΘΟΣ;;;;;
Ας μη γελιόμαστε.  Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχασε την παραμονή, όταν άρχισε το σήριαλ των επενδυτών και των "σωτηράκηδων" και όταν πολλοί είχαν την άποψη να δοθούν....
τα δελτία στους ποδοσφαιριστές και να φύγουν, για λόγους που όλοι πλέον κατάλαβαν.
Λοιπόν για να τελειώνουμε. Οι "σωτηράκηδες" τελείωσαν την ομάδα. Ήξεραν τι έκαναν. Ήξεραν τι ήθελαν.
Άκουσα τον κύριο Βέττα στον 96,5 να μιλάει για επιταγές, να μιλάει για κληρώσεις αυτοκινήτων κλπ.
Κύριε Βέττα, αυτά είναι όλα μα όλα γνωστά σε όλους. Κάνουν πως δεν τα ξέρουν κάποιοι.
Το μεροκάματο ήταν καλό και έκλεινε στόματα. ευθύνες δεν έχουν μόνο αυτοί που έβαλαν την κουτάλα στο μέλι, αλλά κι αυτοί που σιωπούσαν γιατί έβαζαν το δαχτυλάκι τους στο μέλι.
Τώρα άρχισαν να κελαηδούν, αλλά τι θα πούνε στο γιατί τώρα;
Κύριε Βέττα, να πεις και στον συνάδελφό σου ραδιοφωνατζή, στον αγαπητό Γιάννη, να μας εξηγήσει γιατί δεν ακουμπάει καθόλου τους διοικούντες!!!!
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΘΝΙΚΉΣ τελειώνει πριν τις Δημοτικές Εκλογές και μέχρι τότε θα πρέπει η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ η οποία ευχαρίστησε τον Δήμαρχο προσωπικά να δώσει τα στοιχεία που αποδεικνύουν πως ο κύριος Παγώνης έβαλε το χέρι στην τσέπη του και έδωσε χρήματα για το ταξίδι στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Κύριοι το θέμα είναι σοβαρό και δεν θα περάσει έτσι, αφού όλοι ξέρουμε πως ο δήμαρχος δεν κάνει δουλειές με μη νόμιμες διαδικασίες.
Δήμαρχε κύριε Παγώνη εσείς τι λέτε;